Salah: Ovo mi je posljednja sezona u Liverpulu, niko sa mnom nije razgovarao o novom ugovoru

Nakon trijumfa nad Mančester junajtedom (3:0) egipatski reprezentativac poručio da na kraju sezone odlazi sa "Enfilda"

12404 pregleda0 komentar(a)
Mohamed Salah na jučerašnjoj utakmici sa Mančester junajtedom, Foto: Reuters

Liverpul je juče u velikom engleskom derbiju savladao Mančester junajted (3:0), a nakon meča fudbaler "redsa", Mohamed Salah je poručio da na kraju sezone odlazi iz kluba.

Egipatski reprezentativac je u Liverpul stigao 2016. godine iz Rome.

„Proveo sam lijepo ljeto, dugo vremena da ostanem sam sa sobom i razmišljam malo pozitivno. Ovo mi je posljednja godina u klubu i želim da uživam. Osjećam da sam slobodan da igram fudbal – vidjećemo šta će biti sljedeće godine", rekao je Salah nakon utakmice.

Egipatski reprezentativac je u nedelju postigao sedmi gol na 'Old Trafordu'. Nijedan igrač u istoriji Premijer lige nije postigao više golova na stadionu Mančester Junajteda.

"Da budem iskren, ovo bi moglo da bude posljednji put da sam igrao na 'Old Trafordu'. Niko u klubu sa mnom nije razgovarao o novom ugovoru. Nije do mene, do kluba je", dodao je Salah.

Salah je protiv Mančestera upisao dvije asistencije, a onda je golom postavio konačan rezultat.

„Uspio sam da učestvujem kod sva tri gola i srećan sam zbog toga. Menadžer voli da pritiskamo visoko i bilo je nekoliko grešaka koje smo uspjeli da iskoristimo – to je bio dio plana. Trener ima svoj sistem i mi pokušavamo da se prilagodimo", objasnio je Salah.

Standings provided by Sofascore