DPS: Abdić predvodi listu ozbiljnih, posvećenih i vrijednih ljudi, koji žele da se Podgorica vrati na put razvoja

"Poseban kvalitet sastava liste predstavlja činjenica da je svaka druga osoba na listi žena, što je važan korak u političkoj emancipaciji Crne Gore i ravnopravnom tretiranju polova", saopštio je DPS

3176 pregleda13 komentar(a)
Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da nosilac liste te partije na izborima u Podgorici Nermin Abdić predvodi listu ozbiljnih, posvećenih i vrijednih ljudi, iza kojih stoje čiste biografije, "velika energija i želja da se Podgorica vrati na put razvoja i zablista kako i zaslužuje glavni grad Crne Gore".

Kazali su da će izborna lista “I riječju i djelom!” – dr Nermin Abdić građanima biti predstavljena večeras, u prostorijama Muzičkog centra, u 20 sati.

"Listu kandidata za odbornike na predstojećim izborima u Podgorici predvodi ugledni crnogorski ljekar dr Nermin Abdić. Poseban kvalitet sastava liste predstavlja činjenica da je svaka druga osoba na listi žena, što je važan korak u političkoj emancipaciji Crne Gore i ravnopravnom tretiranju polova", navodi se u saopštenju.

Kažu da je to i novi politički standard koji je "postavila naša stranka."

"Dr Nermin Abdić predvodi listu ozbiljnih, posvećenih i vrijednih ljudi, iza kojih stoje njihove čiste biografije, velika energija i želja da se Podgorica vrati na put razvoja i zablista kako i zaslužuje glavni grad Crne Gore. Večeras će se svako od njih pojedinačno predstaviti, a u narednim danima, u direktnim susretima sa građankama i građanima Podgorice, pokazati da su ljudi od riječi i djela i da zajedno sa dr Abdićem imaju volje, znanja, energije da predvode lokalnu vlast u Podgorici i rade posvećeno kako bi se Podgorica i Crna Gora vratili na pravi put", zaključuje se u saopštenju.