Čelanović: Uvođenje E-uprave bi olakašalo život i funkcionisanje u Kotoru

"Kad već imamo gužve zbog masovnog turizma kao glavne privredne aktivnosti grada, sa budžetom kakav ima Kotor možemo se i te kako pobrinuti da našim sugrađanima omogućimo što bolje uslove za obavljanje svakodnevnih aktivnosti", kazao je nosilac liste "Evropski savez (SD, SDP, LP i građani) - Zasjat će Kotor"

6064 pregleda2 komentar(a)
Miloš Čelanović, Foto: Evropski savez

Uvođenjem E-uprave mnoge poslove Kotorani će završavati preko lap-topa, tableta ili telefona, od kuće ili kancelarije, čime bi se riješio problem koji prouzrokuje saobraćaj, a zbog kojeg građani gube cijelo radno vrijeme kako bi uplatili pazar u banci ili predali zahtjev u građanski biro, saopštio je Miloš Čelanović, nosilac liste "Evropski savez (SD, SDP, LP i građani) - Zasjat će Kotor" na predstojećim lokalnim izborima.

"Moramo mijenjati stvari i probati da uradimo što više korisnih stvari koje će koliko toliko olakšati život i funkcionisanje u Kotoru. Problem iznad svih problema je saobraćaj, ali on generiše i druge probleme. Zbog ogromnih gužvi naši Kotorani gube cijelo radno vrijeme kako bi uplatili pazar u banci ili predali zahtjev u građanski biro.

Uvođenjem E-uprave mnoge poslove Kotorani će zavrśavati preko lap-topa, tableta ili telefona, od kuće ili kancelarije. Kad već imamo gužve zbog masovnog turizma kao glavne privredne aktivnosti grada, sa budžetom kakav ima Kotor možemo se i te kako pobrinuti da našim sugrađanima omogućimo što bolje uslove za obavljanje svakodnevnih aktivnosti", navodi se u saopštenju koje je Čelanović dostavio medijima.