DPS Gusinje: Prisustvujemo nezapamćenoj zloupotrebi resursa u predizbornoj kampanji u kojoj prednjači BS

"Ipak, uzaludni su i jalovi napori da se građani Gusinja obmanu i na ovaj način kupe. Danas, sedam dana prije izbora im obećavamo – niti će 'Srcem za Gusinje' imati apsolutnu vlast, niti će Bošnjačka stranka pojedinačno imati više mandata od Demokratske partije socijalista"

7335 pregleda6 komentar(a)
Foto: DPS

Ovih dana prisustvujemo brutalnoj i nezapamćenoj zloupotrebi državnih i lokalnih resursa u predizbornoj kampanji u Gusinju u kojoj prednjači lista "Srcem za Gusinje", a posebno Bošnjačka stranka (BS), saopšteno je iz opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Gusinje.

"Desetine ugovora o djelu, zapošljavanja, isplata raznoraznih socijalnih pomoći, ugovori za stalno u državnim firmama kojim rukovodi BS, samo su dio repertoara koji se koriste u predizbornoj kampanji sa ciljem da navedena lista namakne apsolutnu vlast", navodi se u saopštenju.

"Ipak, uzaludni su i jalovi napori da se građani Gusinja obmanu i na ovaj način kupe. Danas, sedam dana prije izbora im obećavamo – niti će 'Srcem za Gusinje' imati apsolutnu vlast, niti će Bošnjačka stranka pojedinačno imati više mandata od Demokratske partije socijalista", zaključuje se.