Pokret podstanara: Napravićemo registar i obezbijediti subvencije za podstanare, pokrenuti socijalnu stanogradnju

"Samo građani mogu,moraju i imaju pravo da zaustave ovaj politički cirkus. Zaslužujemo odgovornu vlast – vlast koja poštuje vaš glas i koja se istinski brine o vašim stvarnim potrebama", poručili su iz ovog pokreta

2721 pregleda4 komentar(a)
Foto: Pokret podstanara

Iz Pokreta podstanara kazali da jasno znaju što će uraditi ako dobiju podršku građana ne predstojećim lokalnim izborima u Podgorici: obezbijediće subvencije za podstanare, pokrenuće socijalnu stanogradnju i napraviti registar podstanara kako bi se njihov glas konačno čuo i poštovao.

Epidemija vanrednih lokalnih izbora u Crnoj Gori jasno pokazuje koliko se ne poštuje volja građana, ocijenili su iz Pokreta pod stanara.

"Zbog trulih predizbornih koalicija i postizbornog grabljenja fotelja,međustranačkih i ličnih interesa, volja građana se gazi bez trunke poštovanja i stida od vas. Vaš novac se ponovo troši na nove izbore, dok se problemi gomilaju", ističu u saopštenju dostavljenom medijima.

Upozoravaju da ovaj isti scenario, nažalost, prijeti i Podgorici.

"Pitanje koje svi moramo glasno postaviti je sledeće: Imamo li snage i mudrosti da se usprotivimo ovakvoj neodgovornosti?

Samo građani mogu,moraju i imaju pravo da zaustave ovaj politički cirkus. Zaslužujemo odgovornu vlast – vlast koja poštuje vaš glas i koja se istinski brine o vašim stvarnim potrebama. Zaslužujemo mnogo više nego što dobijamo", zaključili su iz Pokreta podstanara.