Aprcović: Vlast u Kotoru od 2016. do danas nije uradila gotovo ništa, formiraćemo odgovornu gradsku upravu

"Demokratska partija socijalista na izbore izlazi sa jasnim programskim ciljevima, sa ljudima koje građani dobro znaju i sa težnjom da promijenimo stvari u Kotoru", poručio je kandidat za odbornika sa liste "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov” Željko Aprcović

2648 pregleda7 komentar(a)
Željko Aprcović, Foto: DPS

Građani prepoznaju da ova gradska vlast od 2016. do danas nije uradila gotovo ništa. Upravo program DPS-a daje odgovore na goruća pitanja i predstavlja viziju budućeg razvoja Kotora, kazao je kandidat za odbornika sa liste "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov” Željko Aprcović.

On je kazao da će, čim preuzmu vlast, otvoriti širok dijalog sa građanima i formirati jaku i odgovornu gradsku upravu.

"Demokratska partija socijalista na izbore izlazi sa jasnim programskim ciljevima, sa ljudima koje građani dobro znaju i sa težnjom da promijenimo stvari u Kotoru.

Svi smo već godinama svjedoci da infrastruktura više ne prati potrebe ne samo našeg grada, već i njegove okoline. Od saobraćaja, preko stanja nekih od vitalnih objekata, sve do stanovanja", navodi se u saopštenju koje je Aprcović dostavio medijima.

On je kazao da zabrinjava stanje u kojem se nalazi naša kulturna baština, kotorski sportisti zaslužuju bolje uslove, a mladi preduzetnici podršku lokalne vlasti, koja je do sada izostajala.

"Isto se može reći za kapacitete i uslove u zdravstvenim ustanovama, mnogi su podsticaji potrebni i obrazovanju, pri čemu povratak uspješnih i školovanih mladih Kotoranki i Kotorana kući mora biti imperativ.

Naročiti podsticaji neophodni su našim najugroženijim sugrađanima. Ali i onima koji su naša budućnost. I onima koji planiraju budućnost u Kotoru", zaključio je Arpcović.