Vukasović: U proteklom periodu smo pokazali da umijemo da razvijamo grad

Vukasović je kazao da mnogi nisu vjerovali "kada smo govorili da sve ovo možemo da realizujemo u kratkom periodu, ali smo zajedno uspijeli"

2511 pregleda10 komentar(a)
Vukasović, Foto: Demokrate

U proteklom periodu smo pokazali da umijemo da razvijamo grad, da obnavljamo infrastrukturu i stvaramo novu. Rekordno ostvarenje kapitalnog budžeta, od preko 90 odsto u prošloj godini, je pokazatelj da ne trpimo zastoje i zaostajanje, saopštio je kandidat za odbornika sa liste "Vladimir Jokić - Doba glas - Za gradonačelnika - Demokrate - PES" Ognjen Vukasović.

"Rekonstruisali smo i izgradili preko 10 sportskih terena i preko 15 dječijih igrališta, izgradili smo novi gradski park, novu pijacu. Izgradili smo i rekonstruisali preko 25 kilometara saobraćajnica, obnovili sale i toalete u gotovo svim osnovnim i srednjim školama, ulagali smo u vrtiće, bolnice, državne institucije", navodi se u saopštenju.

Vukasović je kazao da mnogi nisu vjerovali "kada smo govorili da sve ovo možemo da realizujemo u kratkom periodu, ali smo zajedno uspijeli".

Dodao je da su njihovi planovi za budućnost još ambiciozniji.

"Izgradićemo novu, dvosmjernu ulicu Iva Brkanovića, od groblja do bazena, a u Škaljarima veliku gradsku garažu sa preko hiljadu parking mjesta. Na ovaj način ćemo trajno riješiti pitanje parking prostora u gradu i omogućiti nesmetan saobraćaj između Škaljara i Prčanja. Kotor bez problema parkiranja, to je dobar glas za Kotor, za Kotor na dobrom glasu", zaključuje se u saopštenju.