Lopičić: Oni koji poštuju državu, njene simbole i međunarodne rezolucije i konvencije, naši su partneri za saradnju

"Glavni pokretač naše akcije širokih razmjera je samo ljubav prema državi, uz jedinstvenu platformu u kojoj se glas svakog pojedinca podjednako čuje. CGA čine profesionalci u svojim oblastima, koji su razlog za angažovanje u CGA našli u želji da doprinesu ozdravljenju društva i uspostvaljanju sistema vrijednosti"

4575 pregleda8 komentar(a)
Lopičić, Foto: CGA

Svi oni koji poštuju državu Crnu Goru, njene simbole i sve međunarodne rezolucije i konvencije, naši su partneri za saradnju, saopštio je kandidat na listi Crnogorske građanske akcije (CGA) na predstojećim izborima u Podgorici Miodrag Boro Lopičić.

Kazao je da oko interesa građana Podgorice i države Crne Gore nema kompromisa, te da CGA ima jasno definisana pravila sa kojim političkim subjektima možemo sarađivati.

"Glavni pokretač naše akcije širokih razmjera je samo ljubav prema državi, uz jedinstvenu platformu u kojoj se glas svakog pojedinca podjednako čuje. CGA čine profesionalci u svojim oblastima, koji su razlog za angažovanje u CGA našli u želji da doprinesu ozdravljenju društva i uspostvaljanju sistema vrijednosti", rekao je Lopičić.

Lopičić ističe da su u CGA odlučni da istraju "na putu istine, korektnog odnosa i izgradnje temelja za kreiranje zdravog društva jednakih šansi".

"Mi baštinimo i promovišemo vrijednosti koji će svi građani Podgorice prepoznati i imati jednostavan izbor 29. septembra. Jer sa nama nema zapošljavanja po partijskoj dubini! Nema korišćenja službenih automobila u privatne svrhe! Nema visokih partijskih funkcionera na mjestima izvršnih direktora javnih preduzeća i nema nadoknada za rad u skupštinskim odborima", naveo je.

"Naš cilj je rešavanje problema, a ne prazna obećanja. Odgovoran odnos prema resursima glavnog grada i države. Ugovor o koaliranju obavezan je kao javni dokument. Ovo je manji dio ponude građanima Podgorice i zato u akciju! Budi svoj! Biraj CGA", zaključio je Lopičić.

Kandidatkinja na listi CGA na predstojećim podgoričkim izborima Božana Babačić kazala je da "ne možemo da budemo nijemi posmatrači dok se urušava svaka institucija u Podgorici".

"To je razlog zašto smo se priključili Crnogorskoj građanskoj akciji. Pozivamo sve da budu odgovorni građani bolje i zdravije Crne Gore", dodala je.

Babačićfoto: CGA