Stupar: Sve za još jedan trijumf i Ligu šampiona

Vaterpolisti Jadran m:tela nalaze se na korak od evropske elite, srebrni junior iz Burgasa naglašava koliko bi klubu sa Škvera značila Liga šampiona

5981 pregleda2 komentar(a)
Stupar zaustavlja jednog od igrača Dinama, Foto: Vuk Ilić

Danilo Stupar je prošle sedmice bio jedan od crnogorskih juniora koji su na Evropskom prvenstvu u Burgasu stigli do srebrne medalje, a već ove sa Jadran m:telom nezadrživo grabi ka Ligi šampiona.

Novljani su slavili i na trećem meču kvalifikacija za evropsku elitu, nakon Banjaluke i Juga srušili su i Dinamo Bukurešt (15:8) i sada ih samo još korak dijeli od Lige šampiona.

"Čestitao bih saigračima - od početka smo u meč ušli ozbiljno, uspjeli smo da povedemo sa tri gola više i tu prednost smo zadržali do kraja i upisali trijumf", poručio je Stupar.

Za potvrdu Lige šampiona momcima Vladimira Gojkovića potrebna je još pobjeda protiv Barselone - sjutra od 10.30 sati.

"Savladali smo Jug, prvi smo na tabeli, a sjutra nas čeka još Barselona - sa tom pobjedom bismo ušli u Ligu šampiona koja bi nam mnogo značila. Želimo taj trijumf", zaključio je mladi ljevoruki vaterpolista Jadrana.

Ukoliko Novljani odrade i posljednju prepreku kao sve dosadašnje Crna Gora će ove sezone imati dva predstavnika u Ligi šampiona, pošto je Primorac kao prvak imao obezbijeđeno mjesti u eliti.