Kasiljas joj lajkuje slike, fudbaleri je opsjedaju: Upoznajte neodoljivu Teu Mandić

Ispunjavanje sna iz djetinjstva za mnoge od nas ostane nedostižno, ali za nju nema nemogućeg

38182 pregleda0 komentar(a)
Foto: Tea Mandić

Ona je TikTok senzacija, postaje modna ikona, a njene oči očarale su čitav region.

Njen uticaj putem društvenih mreža širi se mnogo dalje, pa je i legendarni, a svježe razvedeni, Iker Kasiljas odlučio da „baci udicu“.

Stigao je lajk, a šta se dešavalo dalje, Tea ostaje misteriozna.

foto: Tea Mandić

„Iker mi je simpatija iz djetinjstva, tako da moram priznati, njegovo ime u notifikacijama za mene je bio šok. Ostaće tajna, da li se nešto još desilo, pa, reći ću samo da je redovan gost na mojim profilima“, uz osmijeh nam je kazala Tea.

Kada posjetite njen profil na društvenim mrežama, brzo vam postaje jasno zašto privlači ogromnu pažnju, bićemo do kraja direktni, prvenstveno muške populacije.

Pljušte pohvale, lajkovi i druge impresije, ali i ponude za brak.

„Fudbaleri su posebno uporni, jednostavno su izgleda navikli da pobjeđuju, pa misle da taj mentalitet nametnu i u našoj konverzaciji. Ipak, ostajem singl, a brojne bračne ponude potvrđuju da je moj način razmišljanja pravi – gledaj, ali ne diraj“, provokativno naglašava naša sagovornica.

Pitali smo je i da prokomentariše to što je vrlo malo žena među pratiocima.

„Počeće da dolaze, da prate što mi njihovi muževi i momci pišu. Hahahahah, šalu na stranu, zaista mislim da će se to popraviti. Zapravo ima dosta mladih djevojaka, koje me prate i hvale moj stil. Čak mi pišu da sam im i uzor i to mi posebno godi“, priznaje Tea.

foto: Tea Mandić

Sve u svemu zaključak je jasan: Mlada, lijepa i uspješna.

Pitamo se samo ko će uspjeti da je osvoji?