Bulatović: Vidjeli smo u protekle tri decenije kakva je briga DPS-a za građane

"Pobijedićemo ih kao što smo to uradili avgusta 2020. godine, potom oktobra 2022. godine, i Podgorici, gradu svih nas koji je volimo, obezbijediti stabilnost i staviti fokus na građane i njihove probleme", poručio je kandidat za odbornika liste "Za budućnost Podgorice - grad svih nas"

1753 pregleda12 komentar(a)
Vladimir Bulatović, Foto: Za budućnost Podgorice

Ovih dana imamo priliku da vidimo kako predstavnici DPS-a obilaze Podgoricu puni obećanja za rješavanje, kako oni kažu, nagomilanih problema. Kakva je njihova briga za građane imali smo prilike da se uvjerimo u prethodne tri decenije, kada su potpuno uništili vrijednosni sistem u svim segmentima našeg društva, poručio je Vladimir Bulatović, kandidat za odbornika liste "Za budućnost Podgorice - grad svih nas".

On je istakao da je Podgorica grad koji vole svi njegovi sugrađani, bez obzira kojoj generaciji pripadaju, i da je zato neophodno da se u njoj osjećaju sigurno, uvaženo i zadovoljno, a upravo to će omoguciti koalicija "Za budućnost Podgorice".

"Mi prenosimo sigurnost koja je toliko dugo bila potrebna našem gradu i pokazali smo da imamo viziju. Zbog toga je povjerenje dato nama pobjednička kombinacija: i u smjeru rezultata i u pogledu plana za dalje razvijanje grada", navodi se u saopštenju koje je Bulatović dostavio medijima.

Što se tiče spiska nagomilanih problema, kandidat za odbornika koalicije "Za budućnost Podgorice" kaže da su sve to rezultati rada DPS-a: "izgradnji, ugradnji, podjela građana na prvi i drugi red, korupcije, devastacije i uništavanja Podgorice i Crne Gore".

"Šminkanjem liste i papagajskim ponavljanjem 'mi smo svi novi' pokušavaju da potcijene inteligenciju građana, jer se nijednom riječju, a kamoli djelom, nisu odrekli onih pogubnih politika krimininala i podjela kojima je DPS doveo Crnu Goru na rub propasti.

Zato je glas za njih povratak na staro, a to se neće desiti, jer previše volimo Podgoricu da bismo to dozvolili. Pobijedićemo ih kao što smo to uradili avgusta 2020. godine, potom oktobra 2022. godine, i Podgorici, gradu svih nas koji je volimo, obezbijediti stabilnost i staviti fokus na građane i njihove probleme", istakao je.

Bulatović je poručio da imaju program i ljude koji su kadri da ga ostvare, a da ne dozvole da Podgorica ikada više bude predmet političke trgovine neozbiljnih ljudi, koji uz pomoć glavnog grada žele da ostvare svoje izopačene ambicije.