Super pokloni i povoljnosti za nove korisnike Telekom kućnog interneta i televizije

Promotivni period aktivan do 15. novembra

15942 pregleda0 komentar(a)
Foto: Telekom

Ukoliko tražite vrhunsko internet i TV rješenje za vaš dom, trenutak je odličan jer je Telekom promocija upravo počela! Crnogorski Telekom nudi odlično internet iskustvo i MagentaTV - novu generaciju televizije, a za nove korisnike, koji se do 15. novembra odluče za Magenta 1 ili MagentaTV + internet pakete, pripremili su atraktivne povoljnosti i super poklone.

Dvostruko niža pretplata i otključani TV kanali tokom tri mjeseca, samo su neke od povoljnosti, koje očekuju nove korisnike Telekom kućnog interneta i televizije. Osim toga, novi korisnici dobijaju i dodatni poklon - besplatni mobilni internet sa 100 GB mjesečno tokom trajanja ugovora.

Dodatno, Telekom u znak dobrodošlice novim korisnicima poklanja:

  • T slušalice uz Magenta 1 i MagentaTV + internet;
  • T Phone 2Magenta 1 i MagentaTV + internet;
  • T Phone 2 Pro uz XL pakete Magenta 1 i MagentaTV + internet.

Iz Telekoma objašnjavaju, da su pametni 5G telefoni - T Phone 2 i T Phone 2 Pro, nova generacija T Phone uređaja odličnih performansi, koje je u partnerstvu sa kompanijom Google razvio i lansirao Dojče Telekom.

Magenta 1

Trenutak je odličan, naročito za nove korisnike Magenta 1 paketa, koje, pored poklon telefona ili slušalica, besplatnog mobilnog interneta i dvostruko niže pretplate, očekuju i posebne pogodnosti – otključani svi TV kanali tokom 3 mjeseca i popusti na određene uređaje iz Telekom ponude!

Magenta 1 je od strane korisnika prepoznata kao najbolje rješenje Telekoma za cijelu porodicu, a u XL verziji na optici, donosi kućni internet brzine do 2 Gbps, pa korisnici ovog superbrzog Telekom optičkog interneta uz WiFi ruter najnovije generacije preuzimaju 200 MB podataka za samo 1 sekundu, imaju odličan upload – do 500 Mbps – i zahvaljujući svemu tome mogu da uživaju u 4K i HD video strimingu bez zastajkivanja.

Magenta 1, uz uobičajene benefite – brži kućni internet, TV bilo gdje, uključene gigabajte za YouTube, HBO GO i Radio na postpaid broju – korisnicima nudi i Lovćen besplatno osiguranje stana tokom trajanja ugovora, u vrijednosti polise do 20.000 eura.

Magenta 1 ponuda uključuje MagentaTV, novu TV platformu Crnogorskog Telekoma, sa funkcionalnostima poput vraćanja programa do 14 dana unazad, preporukama sadržaja u skladu sa interesovanjima i navikama korisnika, boljim kvalitetom slike i zvuka, te mogućnosti gledanja televizije na bilo kojem ekranu – mobilnom telefonu, tabletu, laptopu ili TV-u. Osim toga MagentaTV box svaki televizor pretvara u smart TV najnovije generacije.

Dodatno, korisnicima XL paketa dostupna je MAX opcija, koja pruža sve sadržaje s HBO-a (uz Warner Bros, Cartoon Network i DC Universe), kao i Discovery i Eurosport – bilo kad i bilo gdje.

MagentaTV + internet

Promotivne pogodnosti i pokloni važe za sve koji se do sredine novembra odluče i za MagentaTV + internet pakete, koji nude najbrži optički internet na više uređaja (do 1 Gbps/250 Mbps) u kombinaciji s najnaprednijom TV platformom na tržištu – MagentaTV. Sve o MagentaTV.

Informacije o ovoj jedinstvenoj promo ponudi Telekoma mogu se pronaći i na linku, kao i na profilima Crnogorskog Telekoma na društvenim mrežama.

Naručite online, a Telekom će vas kontaktirati i upoznati sa svim mogućnostima priključka na vašoj adresi. Takođe, možete poručiti pozivom na broj 1500 ili u poslovnicama Telekoma.