Rotarijanci iz Kotora i Mumbaija posjetili Dnevni centar u Tivtu, donirali novac, igračke i školski pribor

Predsjednica Rotari kluba Kotor, Radmila Radulović kazala je da su problemi podjednako isti u velikim i malim gradovima – bili oni u malenoj Crnoj Gori ili najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu, Indiji

2854 pregleda2 komentar(a)
Foto: Dnevni centar Tivat

Članovi Rotari kluba Kotor u saradnji sa Rotari klubom Mumbai iz Indije posjetili su Dnevni centar za djecu i mlade sa smetanjama i teškoćama u razvoju u Tivtu i toj javnoj ustanovi uručili donaciju vrijedu 500 eura, kao i mnogobrojne poklone za njene štićenike.

Predsjednica Rotari kluba Kotor, Radmila Radulović kazala je da su problemi podjednako isti u velikim i malim gradovima – bili oni u malenoj Crnoj Gori ili najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu, Indiji.

“Danas imamo u posjeti vrlo važnu delegaciju iz Indije, predstavnike Rotari kluba Mumbai. Pokazali smo im na koji način pomažemo svima kojima je pomoć potrebna, ovoga puta odluka je bila da to bude Dnevni centar u Tivtu. Pomogli smo ih sa mnoštvom igračaka koje su prilagođene poteškoćama njihovih štićenika, kao i sa novčanom donacijom od 500 eura. Rotari klub Kotor pomaže kako djeci sa smetnjama u razvoju tako i bolnicama, Dječijem domu “Mladost” u Bijeloj.”- istakla je Radulović.

Direktor Dnevnog centra, Srđan Krunić istakao je zahvalnost članovima Rotari kluba Kotor.

“Tradicionalno, svake godine Rotari klub Kotor napravi humanitarnu donaciju prema Dnevnom centru Tivat, tako smo i ove godine nastavili našu saradnju.Rotari klub Kotor u saradnji sa njihovim prijateljima iz Rotari kluba iz Mumbaija organizovao je posjetu Dnevnom centru prilikom koje je uplaćena donacija od 500 eura i donijet veliki broj poklona, knjiga edukativnog karaktera kao i školskog pribora za naše štićenike. Od srca zahvaljujemo Rotari klubu Kotor na velikoj i lijepoj saradnji svih ovih godina koji prepoznaju naš rad i trud za svu našu djecu.”- rezimirao je Krunić.