Odžić: Spajić zloupotrebom položaja i funkcionerskom kampanjom želi da prikrije nemoć PES-a

"Jednom prevareni građani, nikada više neće dati glas za prodaju magle. 29. septembra kreću promjene iz Podgorice i Kotora, koje će ubrzo zahvatiti cijelu Crnu Goru"

2143 pregleda5 komentar(a)
Odžić, Foto: Evropski savez

Zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić kazao je premijer Milojko Spajić zloupotrebom položaja i funkcionerskom kampanjom želi da prikrije nemoć Pokreta Evropa sad (PES) čiji je predsjednik.

"Lažna obećanja iz dana u dan, pompezne pres konferencije po ugledu na političkog oca iz Srbije, samo su farsa pred izbore. Konferencije i hop-hop tenderi se gomilaju, ali od ašova i mehanizacije ni traga", rekao je Odžić.

Kako je saopšteno iz Evropskog saveza, Odžić je kazao da je PES budvanske izbore završio na dva mandata u koaliciji sa budvanskom listom, te da će im Podgorica "poslati i konačnu poruku".

"Jednom prevareni građani, nikada više neće dati glas za prodaju magle. 29. septembra kreću promjene iz Podgorice i Kotora, koje će ubrzo zahvatiti cijelu Crnu Goru. Uz Borisa Mugošu kao gradonačelnika ste svoji na svome, neće vam obećati brda i doline, neće vam nuditi hop-hop rešenja, ali ono sto kaže biće ispunjeno u četvorogodišnjem mandatu. Zato 29. septemba olovkom donesite promjene, niko nema pravo da žmuri na sve što se dešava u Podgorici i Crnoj Gori", zaključio je Odžić.