Uskoro – novi Aroma market u Central Pointu

Nevjerovatni popusti i pogodnosti za potrošače

9765 pregleda0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina

Aroma market uskoro otvara svoja vrata na novoj lokaciji u Central Pointu, Podgorica, u ponedjeljak, 23. septembra, uz svečano otvaranje i nevjerovatne pogodnosti za sve kupce. Nova Aroma prostire se na preko 700m2 i tokom prva tri dana otvaranja, biće dostupni brojni popusti, pokloni i iznenađenja za potrošače, čineći ovu priliku idealnom za sve koji žele kvalitetnu kupovinu, bogat asortiman proizvoda po povoljnim cijenama.

Dan 1 – 23. septembar:

Prvog dana, svaki kupac će uživati u popustu od 20% na kompletan asortiman proizvoda, a Aroma market je pripremio i preko 600 poklon proizvoda za najbrže kupce.

Dan 2 – 24. septembar:

Drugog dana, ponuda se nastavlja s novim iznenađenjima – pored 20% popusta na sve proizvode, prvih 100 kupaca koji potroše više od 50 eura dobiće i ekskluzivni poklon Aroma peškir.

Dan 3 – 25. septembar:

Trećeg dana otvaranja, popust od 20% se nastavlja, ali uz dodatni motiv za sve posjetioce – 100. kupca na svakoj od pet kasa očekuje nagradni vaučer u iznosu od 50€.

Posebne pogodnosti za članove Club Plus programa:

Potrošači koji još uvijek nisu članovi Club Plus programa imaće priliku da se učlane u ponedjeljak, od 10 do 14 časova, popunjavanjem jednostavnog formulara. Članstvo u ovom programu donosi povrat od 5% na sve kupovine iznad 15 eura u Aroma, City i Conto marketima.

Aroma market pripremio je specijalnu ponudu za sve kupce koja će trajati sve do 2.oktobra nastavljajući da iznenađuje povoljnim cijenama na određene artikle.

Uz moderan ambijent, bogat asortiman domaćih i stranih brendova, svježe voće i povrće, te proizvode iz pekare, Aroma market Central Point obećava prijatno iskustvo kupovine. Kvalifikovano i ljubazno osoblje je uvijek spremno da pomogne, pružajući vrhunsku uslugu. Aroma market Central Point posebno se ističe bogatim izborom vina, u kojem ljubitelji ovog pića mogu uživati zahvaljujući vinskom sektoru koji ima preko 300 etiketa vina raspoređenih na čak 9 metara. Posebna pažnja posvećena je sekciji sa ohlađenim vinima, smještenim u vinskom frižideru, spremna za serviranje odmah u idealnoj temperaturi. Vina su selektovana po zemljama porijekla, što omogućava da lako pronađete omiljena vina iz različitih djelova svijeta

„Naša misija je da naši kupci budu zadovoljni. Trudimo se da pratimo savremene trendove u trgovini, omogućavajući brojne popuste i poklone, te gradeći čvrste odnose s našim potrošačima. Ponosni smo i na naš tim zaposlenih, koji svakodnevno pomaže kupcima u ostvarivanju najboljeg iskustva,“ poručuju iz kompanije Domaća trgovina.

Domaća trgovina, sa svojih 67 maloprodajna objekta širom zemlje, kontinuirano se trudi da zadovolji potrebe potrošača, istovremeno njegujući uspješne odnose sa svojim partnerima.

Više informacija o aktuelnim akcijama, možete pronaći na web sajtu

Dobrodošli!

( Aroma market )