Počela nagradna igra Telekoma!

Dva mjeseca nagrađivanja i više od 2.000 vrijednih poklona

13816 pregleda0 komentar(a)
Foto: Telekom

Vrijeme je da podignemo atmosferu uz sjajne vijesti iz Telekoma – nagradna igra je počela!

Tokom naredna dva mjeseca, Telekom će korisnicima pokloniti preko 2.000 super nagrada, i to na super jednostavan način. Naime, dovoljno je platiti račun na vrijeme ili dopuniti pripejd račun, čime se aktivni Telekom korisnici – fizička lica (osim korisnika tarifa Turist pripejd i Mobilni internet, i korisnika sezonskih paketa fiksne telefonije) automatski uključuju u nagradnu igru. Takođe, učestvuju i korisnici koji su dio pravnog lica, ali sami plaćaju račune.

Iz Telekoma su pripremili vrijedne nagrade i najavili izvlačenja ponedeljkom, tokom narednih 8 sedmica, i mjesečna izvlačenja glavnih nagrada. Tako će svakog ponedeljka, od 23. septembra, preko 250 učesnika nagradne igre imati šansu da osvoje neku od vrijednih sedmičnih nagrada, i to:

  • Ruksak x 125
  • T slušalice x 125
  • T Phone 2 x 7
  • Samsung Watch
  • Električni trotinet

Glavne nagrade Smart TV uređaji i Samsung telefoni, vrijedne su posebne pažnje, a izvlačiće se mjesečno:

  • 14. oktobar – dva TV uređaja Philips 55” i Samsung Z Flip 6 256 GB 5G
  • 11. novembar - dva TV uređaja Philips 55” i Samsung Z Fold 6 256 GB 5G

Petak je dan za 'dupla' srca! Tokom trajanja nagradne igre, korisnicima Telekom ME aplikacije biće dostupna dodatna iznenađenja kroz Magenta Moments program. Ovaj program omogućava sakupljanje srca – valute Magenta Moments, koja se može razmijeniti za brojne pogodnosti i popuste. Posebno je petkom atraktivan 'točak sreće', jer svi dobijaju srca, a u narednih osam sedmica broj osvojenih srca biće dupliran.

Eto tako, od srca!

Detaljne informacije i pravila nagradne igre Telekoma dostupni su putem linka i na zvaničnim stranicama kompanije na društvenim mrežama.

Telekom