Krivična prijava protiv Tivćana: Osumnjičeni da su oduzeli Audi

U saopštenju se navodi da su policajci postupali po prijavi oštećenog da mu je 19. septembra, u toku noći, ispred kuće u mjestu Mažina u Tivtu, ukraden Audi A6

5058 pregleda1 komentar(a)
Foto: Uprava policije

Tivatska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv sugrađana Ž.K.(39) i D.I.(37) zbog sumnje da su oduzeli vozilo Audi A6, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se navodi da su policajci postupali po prijavi oštećenog da mu je 19. septembra, u toku noći, ispred kuće u mjestu Mažina u Tivtu, ukraden Audi A6.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug' – Odjeljenja bezbjednosti Tivat, su preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, podnijeli krivičnu prijavu protiv dva lica. Postupajući po prijavi oštećenog da mu je 19. septembra, u toku noći, ispred kuće u mjestu Mažina, opština Tivat, otuđeno vozilo marke Audi A6, policijski službenici su preduzeli niz operativnih i drugih mjera i radnji kojima su identifikovali kao izvršioce Ž.K.(39) i D.I.(37) iz Tivta", ističe se u saoštenju UP.

Iz UP su rekli da je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem je nalogu protiv Ž.K. i D.I. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo oduzimanje vozila.

"Pomenuto vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku", zaključuje se u saopštenju UP.