Vulović: Mjesne zajednice na najbolji način percipiraju potrebe naših sugrađana

"Kao granična mjesna zajednica jako smo zainteresovani i aktivni u inicijativi da se linijskim autobuskim prevozom povežu sve bokeške opštine, u čemu su već učinjeni određeni koraci, dok konačno rješavanje ovog važnog pitanja očekujemo u dogledno vrijeme"

4004 pregleda6 komentar(a)
Kotor (ilustracija), Foto: Shutterstock

Kandidat za odbornika sa liste "Vladimir Jokić - dobar glas za gradonačelnika" Špiro Vulović kazao je da nakon što lista koju predstavlja potvrdi "superiornost na izborima", da će nastaviti sa realizacijom aktivnosti od interesa za cjelokupnu društvenu zajednicu.

"Smatramo kako sve aktivnosti treba da započnu od mjesnih zajednica, gdje se na najbolji način percipiraju potrebe naših sugrađana. Mjesna zajednica Morinj, na čijem sam čelu, dokaz je odgovornog rada, što potvrđuje realizacija planiranih projekata. Veliki trud uložili smo u kvalitetno rješavanje uređenja prostora i čistoće u Morinju, a u narednom periodu dodatno ćemo poboljšati sve komunalne uslove u našem mjestu", rekao je Vulović.

Dodao je da će insistirati na uređenju obalnog dijela, na način da se prilično zapuštena mula, plaže, ponte i mandraći najprije popišu te utvrdi njihovo vlasništvo, a onda započne i sa njihovom hitnom obnovom, kako bi se sačuvali od propadanja.

"Kao granična mjesna zajednica jako smo zainteresovani i aktivni u inicijativi da se linijskim autobuskim prevozom povežu sve bokeške opštine, u čemu su već učinjeni određeni koraci, dok konačno rješavanje ovog važnog pitanja očekujemo u dogledno vrijeme. Takođe, veliku pažnju posvetili smo i jačanju kulturnog i sportskog života u Morinju, na radost domaćeg stanovništva i turista", saopštio je Vulović.