Adriatic Bank: Svečano otvaranje prve filijale u Baru

Adriatic Bank AD Podgorica, jedna od vodećih banaka u Crnoj Gori, svečano je otvorila novu filijalu u Baru, čime nastavlja širenje svoje mreže i jačanje prisustva na crnogorskom tržištu. Nova filijala dio je dugoročnog plana banke da bude prisutna u svim ključnim ekonomskim centrima Crne Gore, pružajući personalizovane i inovativne bankarske usluge svojim klijentima.

7926 pregleda0 komentar(a)
Foto: Adriatic Bank

Filijala u Baru nudi cjelokupan spektar usluga iz portfolija Adriatic Banke, sa posebnim fokusom na podršku malim i srednjim privrednim društvima, kao i pružanje finansijskih rješenja prilagođenih potrebama lokalne zajednice. Uz to, banka kontinuirano unapređuje svoje usluge kroz inovacije i modernu tehnologiju, omogućavajući klijentima da uživaju u sigurnosti, fleksibilnosti i brzini.

foto: Adriatic Bank

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici banke, lokalne vlasti, poslovni partneri i klijenti. Članovi Upravnog odbora Adriatic Banke naglasili su značaj ove filijale, ističući Bar kao strateški važan grad za dalji razvoj banke, zbog njegove uloge glavne luke Crne Gore i važnog centra za privredu i trgovinu.

foto: Adriatic Bank

Predsjednik Upravnog odbora Adriatic Banke, gospodin Nemanja Marković, u svom obraćanju je izjavio:

"Otvaranje filijale u Baru predstavlja još jedan korak na našem strateškom putu ka rastu i razvoju. Naša misija nije samo pružanje bankarskih usluga, već izgradnja odnosa sa klijentima. Vjerujemo da povjerenje dolazi iz dosljednosti u pružanju vrhunske usluge i inovacija koje klijente stavljaju u centar svega što radimo."

Član Upravnog odbora Adriatic Banke, gospodin Mirza Redžepagić, dodao je:

"Bar je ključna tačka u infrastrukturnoj mreži Crne Gore, a kroz ovu filijalu pružamo podršku ne samo lokalnim preduzećima i građanima, već i širem ekonomskom razvoju regiona."

foto: Adriatic Bank

Pored poslovnog širenja, Adriatic Banka je ponosna na svoj doprinos lokalnoj zajednici. Povodom otvaranja filijale u Baru, banka je JZU Dom zdravlja Bar, donirala 5.000 eura za kupovinu audiometra za potrebe medicine rada, čime će se unaprijediti zdravstvena zaštita i poboljšati uslovi rada u ovoj ustanovi.

Adriatic Banka nastavlja širenje svoje mreže filijala, a kroz kontinuirano ulaganje u modernizaciju usluga, digitalizaciju i personalizovanu podršku, banka teži da ostane pouzdan partner i lokalnim i međunarodnim klijentima.

( Adriatic Bank )