Milović: Luka Rakčević nesvršeni fakultetlija, Injac bila loš ministar i gradonačelnica

Milović poručio da će Podgorička lista biti glas građana u parlamentu i kontrolor kadrova i vlasti

12564 pregleda54 komentar(a)
Foto: Printscreen/Youtube

Podgorička lista na čijem sam čelu biće najveće iznenađenje na podgoričkim izborima, kazao je u emisiji “Minula neđelja” na Aplus televiziji kandidat za gradonačelnika Andrej Milović.

“Imaćemo cenzus i bićemo odlučujući faktor u kreiranju vlasti, iako po gradu kolaju udbaško-špijunsko-kafanske priče da je glas za nasu listu bačen glas. Debelo smo preko cenzusa i od nas će zavisiti formiranje vlasti”, tvrdi Milović.

Poručio je da će Podgorička lista biti glas građana u parlamentu i kontrolor kadrova i vlasti.

“Mi smo sa građanima u koaliciji. Prevarili su se oni koji misle da će ucjenama i podvalama dobiti gradonačelničko mjesto”, rekao je Milović.

Upitan sa kojim partijama bi sarađivao nakon izbora, Milović je kazao da će sa svima razgovarati.

“Ja jesam u političkom ratu i sa Pokretom Evropa sad i sa URA. Ali, uvijek ću razgovarati sa njima i vidjeti šta ko nudi i kako ko vidi grad”, rekao je Milović.

Mujović godinama bio u DPS-u, Injac neaktivna i uspavana

Za kandidata Pokreta Evropa sad i Demokrata Sašu Mujovića, Milović je kazao da nema nikakvu kompetenciju da bude gradonačelnik Podgorice.

“On je rođen u Kotoru, a o Podgorici ne zna ništa. Godinama je bio u DPS-u i sad priča da neće sa njima”, rekao je Milović.

Komentarišući kandidata Luku Rakčevića, Milović je kazao da je on “nesvršeni fakultetlija”.

“Jakov Milatović je pričao za Rakčevića da on ne može biti gradonačelnik jer nema iskustvo i studira deset-dvanaest godina. Sad isti taj Milatović njega promoviše. Pa taj Rakčević ni pripravnički staž nije završio”, tvrdi Milović.

Za bivšu gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac, Milović je kazao da je bila pogrešna osoba na pogrešnom mjestu.

“Injac nema menadžerske kapacitete za tu funkciju. Uvijek je bila neaktivna i uspavana. Ja sam bio protiv toga da ona bude gradonačelnica Podgorice i to sam jasno iskazivao na odborima”, ocijenio je Milović.

Smatra i da se Injac jako loše pokazala na poziciji ministra odbrane.

“Bila je ista kao Raško Konjević i Predrag Bošković”, zaključio je Milović.