Baloteli: Želim da se vratim u Seriju A

"Dobijao sam ponude iz inostranstva, ali sam sve odbio u nadi da ću se vratiti u Seriju A"

4473 pregleda2 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Shutterstock

Italijanski fudbaler, Mario Baloteli je bez angažmana nakon rastanka sa turskom Adanom, pa razmišlja o povratku na Apenine.

Baloteli je u dresu Adane na 16 utakmica postigao sedam pogodaka.

„Želim da se vratim u Seriju A, zato sam i dalje kod kuće. Dobijao sam ponude iz inostranstva, ali sam sve odbio u nadi da ću se vratiti u Seriju A. Nema timova gdje se ne bih uklopio, samo treba da razmislim koji bi mi mogli da mi ne odgovaraju“, rekao je Baloteli u intervjuu za DAZN.

Baloteli je u karijeri igrao za Inter i Milan, koji se sjutra (20:45) sastaju u derbiju Serije A. Upravo je napadač komentarisao predstojeći gradski derbi, sa posebnim osvratom na Alvara Moratu.

„Morata je stigao u realnost koja nije tako jednostavna kao Milanova, ali ne vidim lošeg u njemu – jak je, a igrači poput njega mogu da se prilagode bilo gdje“, kazao je Baloteli.

Napadač je u karijeri igrao još za Lumecane, Mančester siti, Liverpul, Nicu, Marsej, Brešu, Moncu i švajcarski Sion.

„Prošao sam kroz trenutke u kojima sam se osjećao sam i bio demotivisan. Ipak, u tim trenucima mi je pomogla bliskost sa porodicom. Preduzeo sam psihološko putovanje koje mi je znatno pomoglo i mnogo sam se promijenio. Sada sam svjesniji samog sebe i zato znam kako da se kontrolišem, što ranije nisam uspjevao. Prošao sam kroz teška vremena, a krivo mi je što psihološki proces nisam dovršio ranije“, poručio je „Super Mario“.