Rožaje: Osumnjičena da je muža udarala staklenom vazom i napala policajca

E.L. (21) uhapšena zbog krivičnih djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti

10481 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Rožajama, rožajska policija uhapsila je E. L. (21) iz Rožaja, zbog krivičnih djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Kako je saopšteno iz ODT Rožaje nakon saslušanja E.L. je određeno zadržavanje do 72 sata.

Saopšteno je da se sumnja da je E. L. 20. septembra, u porodičnoj kući u Rožajama, lako tjelesno povrijedila bivšeg vanbračnog supruga M.U. iz Rožaja, tako što ga je staklenom vazom udarala u predjelu glave i lica.

"Takođe, osumnjičena je navedenog dana napala i službenika Uprave policije – OB Rožaje, policajca M.Đ. iz Rožaja, tako što ga je nogom udarila u predjelu njegove noge i rukama ga povlačila za garderobu u predjelu grudi. Nakon što je ista lisena slobode i dok je boravila u prostorijama za zadržavanje Uprave policije - OB Rožaje, osumnjičena je polomila i oštetila dio inventara", piše u saopštenju.

Postupak izviđaja je u toku.