Kamala Haris prihvatila poziv za drugu debatu sa Donaldom Trampom na CNN-u, 23. oktobar

Tramp je nakon njegovog sučeljavanja sa Harisom 10. septembra u Filadelfiji u organizaciji ABC televizije nagovijestio da bi "mogao biti otvoren" za učešće u trećoj predsjedničkoj debati

3674 pregleda2 komentar(a)
Foto: Reuters

Podpredsjednica SAD i kandidatkinja demokrata za predsjednicu Kamala Haris danas je prihvatila poziv za drugu debatu sa Donaldom Trampom na CNN-u koja će se održati 23. oktobra, objavila je ta medijska kuća.

"Haris je spremna za još jednu debatu sa Donaldom Trampom", rekla je predsjednica kampanje Džen O’Meli Dilon u saopštenju.

"Donald Tramp ne bi trebalo da ima problema da pristane na ovu debatu", dodala je.

"I potpredsjednica Haris i bivši predsjednik Tramp dobili su poziv da učestvuju u debati CNN ove jeseni jer vjerujemo da bi američki narod imao koristi od druge debate između dva kandidata za predsjednika SAD", navodi se u saopštenju te televizije.

Tramp je nakon njegovog sučeljavanja sa Harisom 10. septembra u Filadelfiji u organizaciji ABC televizije nagovijestio da bi "mogao biti otvoren" za učešće u trećoj predsjedničkoj debati.

"Možda ako budem bio u dobrom raspoloženju", rekao je prošle nedjelje novinarima u Kaliforniji, iako je prethodno objavio na društvenoj mreži Truth Social, da neće biti treće debate.