AMSCG: Putevi pretežno suvi

Na regionalnom putu R-19 Mateševo - Andrijevica, na lokaciji prevoj Trešnjevik, saobraćaj je od sedam do 19 sati promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični, zbog asfaltiranja

1243 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su upozorili da su mogući sitniji odroni na putevima pored klisura i usjeka i savjetovali opreznu vožnju.

Na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina, saobraćaj je obustavljen za sva vozila zbog odrona.

Na magistralnom putu M-2 na dionicama Poda - Berane i Ribarevine - Poda saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Na regionalnom putu R-19 Mateševo - Andrijevica, na lokaciji prevoj Trešnjevik, saobraćaj je od sedam do 19 sati promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični, zbog asfaltiranja.

Na magistralnom putu M-3 dionica Šćepan Polje –Nikšić saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični na mjestima presvlačenja asfalta.

Saobraćaj je sa dvosmjernog na naizmjenični promijenjen na regionalnom putu R-29 Bar-Kamenički most–Krute, zbog rekonstrukcije.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, na dijelu puta Nikšić-Kuside, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a povremeno je totalno obustavljen ne duže od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični.

Promijenjen je režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

Na magistralnom putu M-3 dionica Jasenovo Polje –Vir, lokacija Brezovi Doli, radi snimanja TV serije Tvrđava saobraćaj će biti povremeno obustavljan, ne duže od 15 minuta.