Knežević: Nikakve saradnje sa DPS-om neće biti

"Neki misle da je Podgorice tu zbog njih, da se od nje okoriste. Mi smo tu zbog Podgorice, da damo sve od sebe kako bi se ona dalje razvijala", rekao je Knežević

6176 pregleda51 komentar(a)
Knežević, Foto: Screenshot/Facebook

Predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević sa kandidatima za odbornike koalicije "Za budućnost Podgorice - Grad svih nas" posjetio je mještane Lješanske nahije, sela Briđe.

"Koalicija 'Za budućnost Podgorice' garant je sigurnosti i napretka grada. Ovi ljudi, kao i svi građani Podgorice, su svjedoci sjajnih rezultata koje je koalicija postigla tokom godinu i po dana koliko je bila dio vlasti", rekao je Knežević.

Dodao je da su imali "stabilnu vlast, dogovor da se Podgorica razvija i gradi", ali da je "bivši korumpirani režim, pomognut neodgovornim i pohlepnim političarima kojima su fotelje na prvom mjestu, svjesno zaustavio napredak grada".

"Važno je da u razgovoru sa rođacima, komšijama i drugovima pošaljete poruku da nije svejedno koga ćete glasati. Neki misle da je Podgorice tu zbog njih, da se od nje okoriste. Mi smo tu zbog Podgorice, da damo sve od sebe kako bi se ona dalje razvijala", rekao je Knežević.

On je kazao i da nikakve saradnje sa DPS-om neće biti, i pozvao i druge liste da građanima jasno kažu sa kim može, odnosno ne može biti saradnje.

Kandidat za odbornika koalicije, Bogdan Božović, podsjetio je da su građani Podgorice već u prvoj godini "mogli da vide i osjete rezultate dokazanih stručnjaka".

"Mi smo tokom prethodnih godinu i po dana pokazali kako odgovorni i stručni ljudi mogu da doprinesu napretku Podgorice. Naša vizija za naredne četiri godina je veoma jasna - asfalt do svakog domaćinstva u Podgorici i snažna podrška mladim bračnim parovima i roditeljima kroz projekat Gradski stan. Oni koji smatraju da mogu sarađivati i glasati sa DPS-om, rušiti izbornu volju građana i planirati povratak DPS-a na vlast, prevarili su se. Ne smijemo da dozvolimo ovakve neozbiljne političke avanture", rekao je Božovića.