ŽRK Budućnost: Nadamo se da se više nikada neće desiti da zbog „čudnog“ sudijskog kriterijuma gubimo bodove

U Ligi šampiona za rukometašice odigrana tri kola, slijedi pauza zbog EHF semice

9210 pregleda4 komentar(a)
Rukometašice Budućnosti, Foto: ŽRK Budućnost

Odigrana su tri kola Lige šampiona za rukometašice uoči pauze koja će uslijediti zbog EHF sedmice i okupljanja reprezentacije, a Budućnost, najmlađi tim u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja, i dalje je bez bodova u elitnom takmičenju.

U saopštenju Budućnosti se navodi da je utisak iz dva od tri ovogodišnja meča (gostovanja Rapidu u Bukureštu i Odenzeu), daleko pozitivniji od rezultata.

"Ne želimo da ponavljamo sa kakvim problemima samo se suočili prije početka sezone. Nećemo ponavljati ni to da smo kasnili sa početkom priprema i koliko je nepoznanica bilo uoči početka takmičenja sa najboljim timovima u Evropi", navodi se u saopštenju Budućnosti.

Iz kluba ističu da ne traže alibi već realno i kritički žele da daju osvrt na dosadašnja tri meča.

"Samo onaj protiv Bresta u Podgorici, želimo što prije da zaboravimo. Utisak iz Bukurešta, a naročito iz Odenzea, karakter i odnos svih djevojaka - putokaz je za naredne mečeve! Djevojkama i stručnom štabu podrška i poštovanje za prikazano u Danskoj! Takođe, nadamo se da se više nikada neće desiti da zbog „čudnog“ sudijskog kriterijuma gubimo bodove protiv, na papiru, daleko kvalitetnijih i bogatijih klubova od nas. Želimo da vjerujemo da je to bio samo loš dan službenih lica", saopštila je Budućnost.

S nestrpljenjem očekujemo nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

"Uzdignute glave, sa željom da nastavimo da rastemo kao tim! Uvjereni smo da će i navijači prepoznati borbenost nove generacije našeg kluba i podržati ih da nastave da grade lijepu budućnost Budućnosti", zaključeno je u saopštenju.

Budućnost u narednom kolu Lige šampiona dočekuje Đer.