Zalazak sunca vrijedan ljetovanja i 1000€: otkrivamo pobjednike foto konkursa!

I ove godine, najljepši zalazak sunca na Jadranu inspirisao je mnoge ljubitelje fotografije da zabilježe čarobne trenutke kroz svoje objektive.

5293 pregleda0 komentar(a)
Foto: Hotel Resort Ruža Vjetrova

I ove godine, najljepši zalazak sunca na Jadranu inspirisao je mnoge ljubitelje fotografije da zabilježe čarobne trenutke kroz svoje objektive.

Foto konkurs Kad sunce ljubi more privukao je veliki broj učesnika, pružajući im priliku da podijele svoje viđenje ovog prirodnog fenomena i osvoje vrijedne nagrade.

Hotel Resort Ruža Vjetrova oduvijek privlači turiste sa raznih strana svijeta, što najbolje govori o svestranosti fotografije koje su oduševile, ali i podsjetile da kreativnost i prirodna ljepota brišu sve granice!

Preko 200 učesnika je poslalo svoje fotografije u periodu od 10. jula do 10. septembra 2024. godine, a o najboljima je odlučivao stručni žiri, istaknuti fotografi Vesela Miškovič, Nikola Pejović i grafički dizajner Tina Nerac.

U subotu, 21.09., u predivnom ambijentu rizorta i zalaska sunca, izložene su najbolje fotografije i upriličen je koktel u čast proglašenja pobjednika, dok je sve prisutne učesnike, goste i posjetioce, zabavljao poznati crnogorski pjevač Mićo Vujović.

Prvu nagradu i 1000 osvojila je Nejla Hadžić iz Tutina, a drugu i 500 Semin Dedić iz Ilijaša. Veliki broj glasova publike donio je i posebnu nagradu i Nataši Simić iz Beograda koja je osvojila 10 dana ljetovanja za dvoje u Hotel Resortu Ruža Vjetrova.

„Oduševljeni smo što smo i ove godine uspjeli da okupimo toliko ljubitelja fotografije, koji su kroz svoje radove unijeli dio sebe u ovaj poseban trenutak. Kao što smo i slutili, ove godine je kreativnost nadmašila očekivanja, a još više nas raduje to što Kad sunce ljubi more postaje tradicija. Sa uzbuđenjem očekujemo nove priče i još inspirativnije fotografije u narednim godinama,” izjavila je Jelena Popović, rukovodilac marketinga Hotel Resorta Ruža Vjetrova.

Konkurs je ponovo pokazao koliko je zalazak sunca na Jadranu snažan motiv, spajajući umjetnost i prirodu na poseban način, a organizatori već s nestrpljenjem planiraju narednu godinu i fotografije koje bude kreativnost i emociju!

foto: Hotel Resort Ruža Vjetrova

(Hotel Resort Ruža Vjetrova)