Zenović: Usta puna anti-DPS narativa, a nastavlja se ekspanzija stanogradnje i devastacija prirodnih resursa u Budvi

"Rastao je, umjesto da se razvijao, pa sad imamo sve što jedan grad ne treba da ima i nemamo ono što bi trebalo da ima", poručio je Zenović

5153 pregleda13 komentar(a)
Đorđe Zenović, Foto: Demokratska Crna Gora

Nosilac liste grupe građana na predstojećim novembarskim izborima Đorđe Zenović poručio je da svjedočimo besramnom licemjerstvu, da su svima puna usta anti-DPS narativa, a malo ih šta od njih razlikuje.

Ističe da Budva tone u blato, i dok su partije obećavale promjene, nije zaustavljena devastacija prirodnih resursa, a u Budvi se dešava ekspanzija stanogradnje.

"Dvije decenije urbanističkih planova krojenih po mjeri investitora i trgovaca nekretninama i evo - ovo je samo mali dio ovog u šta se grad pretvorio. Rastao je, umjesto da se razvijao, pa sad imamo sve što jedan grad ne treba da ima i nemamo ono što bi trebalo da ima", poručio je Zenović objavljujući na društvenim mrežama sliku Budve od prije 20 godina i danas.

Budva nekad i sadfoto: Facebook/Đorđe Zenović

Političke partije, kako navodi, koje su obećavale promjene nisu zaustavile ekspanziju stanogradnje i devastacije prirodnih resursa već su nastavile tamo gdje je DPS stao.

"Danas su svi puni anti-DPS narativa, a od DPS-a ih malo šta razlikuje. Svjedočimo besramnom licemjerstvu, a za to vrijeme Grad tone u sve dublje blato, jer ga niko iskreno i od srca ne voli niti se o njemu brine. Budva je tu da se isisava novac, finansiraju investicije svuda sem u Budvi i da se neko u Podgorici s vremena na vrijeme politički okoristi. Eto i to je nama naša borba dala", zaključio je Zenović.