Kapisoda: Bilo je mnogo kandidata, ali Suzana je pravi izbor

"Radi se o osobi koja je vrijedna, ambiciozna i po mom mišljenju zna ovaj posao - ne sumnjam da će biti uspješna", rekao je predsjednik RSCG o novoj selektorki "lavica"

4551 pregleda0 komentar(a)
Suzana Lazović i Petar Kapisoda na današnjem presu, Foto: Kosta Bošković

Bojana Popović je otišla nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Olimpijske igre, nekoliko mjeseci kasnije naslijedila ju je Suzana Lazović - njena saigračica iz slavnih dana Crne Gore i Budućnosti.

Rukometni savez Crne Gore odlučio je da nakon Nikole Petrovića, Dragana Adžića, Pera Johansona, Kima Rasmusena i Bojane povjerenje ukaže djevojci koja je na početku trenerske karijere, ali koja mnogo obećava...

Zbog toga i ne čude riječi predsjednika RSCG Petra Kapisode da su se Upravni odbor i on pored mnogih imena odlučili baš za nekadašnju pivotkinju "lavica".

"Moram da kažem da se pojavio veliki broj kandidata za selektorsku poziciju, a poslije određenog vremena sam ga sveo na nekoliko imena sa kojima sam obavio ozbiljne razgovore. Na kraju odlučio sam da moj da predlog Upravnom odboru bude Suzana i ne sumnjam uopšte da smo napravili pravi izbor", rekao je Kapisoda.

Naglasio da je UO njegov predlog jednoglasno prihvatio, a o novoj selektorki je govorio biranim riječima...

"Radi se o osobi koja je vrijedna, ambiciozna i po mom mišljenju zna ovaj posao i ne sumnjam da će biti uspješna", dodao je nekadašnji reprezentativac Crne Gore.

foto: Kosta Bošković

Imao je poruku i za bivšu selektorku.

"Hvala Bojani i njenom stručnom štabu na saradnji i odnosu tokom prethodne tri godine koje su krunisane bronzanom medaljom sa posljednjeg Evropskog prvenstva", zaključio je Kapisoda.