Viralna južnokorejska streljačica dobila ulogu u akcionom filmu

"Ona bi trebalo da igra u akcionom filmu. Ne bi morala da glumi" napisao je Mask tada na svojoj društvenoj mreži X

1840 pregleda0 komentar(a)
Kim Jeji, Foto: Printscreen YouTube/International Shooting Sport Federation

Južnokorejska olimpijska streljačica Kim Jeji, koja je postala viralna zbog svog umijeća i nonšalantnog stila na Olimpijadi u Parizu, dobila je svoju prvu glumačku ulogu, a igraće - ubicu.

Kim, koja ima 32 godine, osvojila je srebro u ženskoj disciplini vazdušni pištolj na 10 metara u julu. Njeno izuzetno staloženo držanje, u kombinaciji sa naočarima za streljaštvo sa žičanim okvirom i kačketom, pretvorili su je u senzaciju na internetu širom svijeta, prenosi Gardijan.

Kako su njeni snimci pucanja postali viralni, privukla je pažnju slavnih osoba, uključujući Ilona Maska.

"Ona bi trebalo da igra u akcionom filmu. Ne bi morala da glumi" napisao je Mask tada na svojoj društvenoj mreži X.

Sada će Kim igrati ubicu u "Crush", spinof seriji kratkog formata globalnog filmskog projekta "Asia", rekao je portparol kompanije Asia Lab iz Seula za AFP.

Kim će igrati zajedno sa indijskom glumicom i influenserkom Anuškom Sen, navela je kompanija u zasebnom saopštenju, izražavajući uzbuđenje zbog "potencijalne sinergije koja će nastati iz transformacije Kim Jeji i Anuške Sen u smrtonosni duo".

Nakon što je osvojila srebro, kratki snimak Kim sa Svjetskog kupa u Bakuu u maju postao je viralan, izazvavši fan art, beskonačne mimove i brojne montaže snimka uz K-pop muziku.

Kim je u avgustu potpisala ugovor sa južnokorejskom talent agencijom kako bi joj pomogli u upravljanju vanstreljačkim aktivnostima, a od tada je snimila i modni editorijal za Louis Vuitton.