Mikijelj: Problemi sa vodosnabdijevanjem i lošom putnom infrastrukturom u Grblju postaju prošlost

"Širenje vodovodne mreže u Grblju odvija se u više krakova, a svakako jedan od najvrijednijih projekata jeste izgradnja vodovodnog sistema za više sela u Donjem Grblju"

2618 pregleda3 komentar(a)
Mikijelj, Foto: Demokratska Crna Gora Kotor

Aktuelna kotorska vlast vođena gradonačelnikom Vladimirom Jokićem u proteklom je periodu učinila značajne iskorake u obezbjeđivanju ravnomjernog razvoja opštine, stvarajući funkcionalnija životna okruženja primjerena vijeku u kojem živimo, saopštio je Ivan Mikijelja - lista "Vladimir Jokić-dobar glas za gradonačelnika! (Demokrate- PES)".

Njegovo saopštenje dostavio je Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Kotor

"Zahvaljujući odgovornoj razvojnoj politici, konačno je i Grbalj dobio pažnju koju zaslužuje, pa višedecenijski problemi sa vodosnabdijevanjem i lošom putnom infrastrukturom postaju prošlost. Širenje vodovodne mreže u Grblju odvija se u više krakova, a svakako jedan od najvrijednijih projekata jeste izgradnja vodovodnog sistema za više sela u Donjem Grblju. Višnjevo, Krimovice, Zagora, Kovači i Glavatičići u periodu pred nama dobiće savremen sistem i uredno snabdijevanje, na zadovoljstvo mještana i sve brojnijih gostiju tokom turističke sezone", istakao je Mikijelj.

On je dodao da je urađeno idejno rješenje, potpisan ugovor o izradi glavnog projekta te izvršeno komunalno opremanje zemljišta.

"Uskoro, nakon postavljanja nove trafostanice, kreće realizacija ovog značajnog projekta, vrijednog preko deset miliona eura. Ovo je investicija za kvalitetan i komforan život u Grblju. Dobar glas za gradonačelnika Vladimira Jokića", poručio je Mikijelj.