Jedan od rijetkih rimskih "senatora": Marušić ima klauzulu za još godinu ugovora, Lacio svakako planira da ga zadrži

"Korijere" otkriva i da je na "Olimpiko" stiglo nekoliko ponuda za crnogorskog fudbalera od klubova iz Turske i Saudijske Arabije, a pominje se i interesovanje Napolija i njegovog trenera Antonija Kontea

7384 pregleda0 komentar(a)
Marušić, Foto: S.S. Lazio/Facebook

Neboplavi Rim dočekao ga je 2017, kroz godine Lacio je postao nezamisliv bez njega, a koliko ga cijene na "Olimpiku" najbolje pokazuje što je jedan od rijetkih "senatora" koji je i dalje siguran među startnih 11.

Crnogorski fudbaler Adam Marušić počeo je osmu sezonu u dresu Lacija, a kako mu ugovor - koji je obnovio za vrijeme korone - ističe narednog ljeta, Korijere delo Sport podsjeća da postoji i klauzula po kojoj bi mogao automatski da ga produži na još godinu.

Rimski list piše da Marušić zarađuje 2,2 miliona godišnje i naglašava da Lacio planira svakako da ga zadrži.

"Predsjednik Klaudio Lotito već je održao sastanak sa Marušićevim agentom Urošem Jankovićem tokom kojeg je saopštio da namjerava da crnogorskog beka zadrži i nakon isteka ugovora", piše Korijere, a prenose mnogi italijanski portali.

Isti medij otkriva i da je na "Olimpiko" stiglo nekoliko ponuda za Marušića od klubova iz Turske i Saudijske Arabije, a pominje se i interesovanje Napolija i njegovog trenera Antonija Kontea.

"Korijere" ističe da je ljubav između crnogorskog fudbalera i rimskog kluba obostrana, pa tako piše i da je Marušić spreman da produži ugovor, čak i da do kraja karijere nosi dres Lacija.

Neboplavi tim tokom ovog ljeta prodajom Ćira Imobilea, Felipea Andersona, Luisa Alberta i drugih postepeno je krenuo da zahvaljuju na saradnji "senatorima".

Ipak, sa Marušićem je očigledno drugačija priča.