Modna ispiracija: Pravi izbor za jesen na poslu

Siva se savršeno slaže uz nježne tonove poput svijetle bež i bijele, što dodaje živost i toplinu vašem izgledu

547 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/amybethvdl

Jesen je doba godine kada se priroda preliva u paletu zagasitih tonova poput bordo crvene, senf žute, maslinasto zelenem ali i svih nijansi sive.

Bonjour.ba predlaže neodoljive kombinacije kojima vlada jedan od miljenika jeseni – sivi ton., posebno zgodan za poslovne kombinacije. Uz nekoliko jednostavnih ideja koje možete i sami da kreirate bićete spremni za modne kombinacije koje čine ovu sezonu veoma šarmantnom.

Sivi blejzer: Klasičan i uvijek u trendu Sivi blejzer je jedan od najuniverzalnijih komada u poslovnom ormaru. Bez obzira na to jeste li u kancelariji ili na važnom sastanku, sivi blejzer može da unese dašak formalnosti u svaku kombinaciju. Možete da ga nosite s klasičnim crnim pantalonama za dozu poslovne „strogoće“ ili uz svijetle bež i bijele komade koji će kombinaciju učiniti prozračnijom.

Sivo odijelo Sivo odijelo je uvijek nepogrešiv izbor kada želite da postignete besprijekoran profesionalan izgled jer sivo odijelo daje utisak ozbiljnosti i povjerenja. Kombinovano s bijelom košuljom i crnim cipelama daje nepogješivu kombinaciju koja prati posllovni kodeks odijevanja, ali i modne trendove.

Potpuno sive kombinacije: Elegancija u više tonova Kombinovanje različitih tonova sive može da stvori sofisticiran i usklađen izgled. Isprobajte potpuno sive kombinacije u različitim nijansama. Igra s različitim tonovima sive može vašem izgledu da da dubinu i dinamičnost, dok i dalje zadržava sofisticiranost i profesionalnost.

Siva i nježni tonovi: Savršen balans Siva se savršeno slaže uz nježne tonove poput svijetle bež i bijele, što dodaje živost i toplinu vašem izgledu. Ova kombinacija stvara harmoničan i uravnotežen izgled koji je idealan za poslovno okruženje. Svijetle bež boje i bijela mogu osvježiti klasične sive komade.