Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za prijem 100 vojnika i vojnikinja po ugovoru

Vojnici i vojnikinje po ugovoru traže se u Pješadijskom bataljonu, Bataljonu za podršku, Četi za vezu i elektronsko ratovanje, Mornarici Vojske Crne Gore, Odredu posebne namjene, Vojno-medicinskom centru i Vazduhoplovstvu Vojske Crne Gore

3733 pregleda4 komentar(a)
Foto: Ministarstvo odbrane

Ministarstvo odbrane raspisalo je danas oglas za prijem 100 vojnika i vojnikinja po ugovoru na određeno vrijeme, u trajanju od godinu dana.

Vojnici i vojnikinje po ugovoru traže se u Pješadijskom bataljonu, Bataljonu za podršku, Četi za vezu i elektronsko ratovanje, Mornarici Vojske Crne Gore, Odredu posebne namjene, Vojno-medicinskom centru i Vazduhoplovstvu Vojske Crne Gore.

"Spisak traženih zanimanja je širok, od vozača, električara, elektromehaničara, do nišandžija minobacača ili puškomitraljeza, strijelaca...", navodi se u saopštenju.

Pješadijski bataljon popunjava najviše, 57 radnih pozicija, sa mjestom službovanja u Danilovgradu, Nikšiću, Pljevljima i Kolašinu.

U Bataljonu za podršku traži se 15 vojnika i vojnikinja, sa mjestom službovanja u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu i Zeti, dok u Četi za vezu i elektronsko ratovanje ima devet upražnjenih mjesta, za službovanje u Zeti.

Mornarica Vojske Crne Gore traži 10 vojnika ili vojnikinja, sa mjestom službovanja u Baru, Herceg Novom i Tivtu.

U Odredu posebnih namjena slobodna su četiri mjesta, sa mjestom službovanja u Danilovgradu, dok Vojnomedicinski centar traži dvoje, sa mjestom službovanja u Podgorici i Pljevljima.

Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore traži tri mjesta, sa službovanjem u Zeti.

Tekst oglasa, sa opštim i posebnim uslovima, metodologiji, o potrebnoj dokumentaciji, kao i prijavnim formularom su na linku:

https://www.gov.me/clanak/javni-oglas-za-prijem-100-lica-u-sluzbi-u-vojsci-crne-gore-u-svojstvu-vojnika-kinja-po-ugovoru

Oglas je otvoren do 14. oktobra.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 020/483-417 ili 020/483-526, kao i imejlom, na adresu komisijaMO.prijemvojnika@mil.me, radnim danima od devet do 14 sati.