Kadić: Mi smo se borili za promjene, a nažalost došle su nam zamjene

"Ne postoji prosuti ili bačeni glas na izborima. Svaki glas koji nije dat za prijatelje ili one koje poznajete je prosut glas. Svaki glas koji je dat pod pritiskom ili ucjenom je bačen glas", rekao je Kadić

5350 pregleda31 komentar(a)
Kadić, Foto: Pokret Naprijed

Mi smo se borili za promjene, a nažalost došle su nam zamjene, saopštio je Vuk Kadić, nosilac liste "Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu".

Iz Pokreta Naprijed je saopšteno da je Kadić "uputio poruku svim građanima uoči vanrednih izbora 29. septembra, izražavajući čvrsto uvjerenje da će Pokret biti dio sljedeće Skupštine Glavnog grada i predstavljati najprijatnije iznenađenje izbora".

"Ne postoji prosuti ili bačeni glas na izborima. Svaki glas koji nije dat za prijatelje ili one koje poznajete je prosut glas. Svaki glas koji je dat pod pritiskom ili ucjenom je bačen glas. Zato je važno da svi građani izađu i glasaju slobodno i po svojoj savjesti. Ne prihvatamo priču da jedni brane državu jer smo to slušali do 30. avgusta 2020. godine. Mi smo se borili za promjene, a nažalost došle su nam zamjene. Govore nam i jedna i druga strana da se na lokalnim izborima u Podgorici brani država. Kažu da ako grad ne bude njihov biće propast. Pa valjda je grad i naš, nas običnih stanovnika Podgorice", istakao je Kadić u saopštenju.

On je dodao da su principi Pokreta Naprijed jasni.

"Držaćemo svoju riječ i izborićemo se da najbolji i najstručniji, a ne partijski podobni, budu na rukovodećim mjestima u gradu Kada nema autobusa – njega nema i za one koji su za vlast i za one koji su za opoziciju. Kada nema dovoljno mjesta u vrtićima – nema ni za one koji su za vlast i za one koji su za opoziciju. Kada je slab pritisak vode – on je slab i za one koji su za vlast i za one koji su za opoziciju. Kada su vozači bahati na ulicama - oni su bahati prema svima bez obzira da li su za vlast ili za opoziciju. Zbog toga je naša kampanja bila pozitivna i tokom nje smo ukazvali na ključne probleme našeg grada, kao i na rješenja tih problema", reko je Kadić.

On je kazao da je njihov cilj da od Podgorice naprave dom za sve, grad u kojem sugrađani i njihove porodice neće biti zaboravljeni kao do sada.