Euro Petrol: East City Gate na Starom Aerodromu u Podgorici

Euro Petrol benzinske pumpe su domaći brend sa višedecenijskim iskustvom u biznisu, koji je izgradio prepoznatljivo ime na crnogorskom tržištu, pružajući visokokvalitetne usluge, goriva i robu široke potrošnje. Kao ponosni predstavnik domaće privrede, Euro Petrol sa svojim zaposlenima kontinuirano ulaže u unapređenje svojih usluga, u saradnji sa renomiranim svjetskim brendovima, kako bi kupcima osigurali najbolju ponudu i vrhunski kvalitet usluga

5029 pregleda0 komentar(a)
Foto: Euro Petrol CG

Kontinuiranim praćenjem tržišnih trendova, nastavljamo s inovacijama i širenjem ponude, pružajući kupcima više mogućnosti i još bolji kvalitet na našim benzinskim pumpama (Podgorici - u Bloku V - preko puta Hrama, na Pobrežju u ul. 4 jula, na Starom Aerodromu (na mjestu bivše Dekar pumpe) i u Danilovgradu kod kružnog toka. Naša nova benzinska pumpa na Starom Aerodromu, uz novi bulevar kod kružnog toka prema Tuzima, donosi još veći nivo usluge, u cilju zadovoljenja svih potreba naših potrošača. U sklopu modernog i prostranog objekta, posjetitelji mogu uživati u potpuno renoviranom express marketu, koji nudi širok asortiman – od najraznovrsnijih osvježavajućih pića, zdravih grickalica i osnovnih namirnica, pa sve do auto-opreme itd. Ovaj prijatan i savremeno dizajniran prostor, oplemenjen pažljivo izabranim zelenilom, pruža ugodno iskustvo svakom kupcu, kombinujući funkcionalnost i stil na najbolji način.

FOTO: Euro Petrol CG
FOTO: Euro Petrol CG

Naša pažnja prema detaljima i udobnosti osigurava da svaka posjeta bude prijatno iskustvo, a prozračan i zelenilom oplemenjen enterijer idealan je spoj udobnosti i kvaliteta.Ovaj prodajni salon modernog dizajna i bogate ponude, simbol je našeg šireg opredjeljenja za očuvanje okoline i održivi razvoj. Park prostor uz pumpu je posebno i sa pažnjom uređen ambijent, opremljen adekvatnim mobilijarom za odmor prolaznika i korisnika usluga. Takođe, obezbijeđen je adekvatan parking prostor za putnička i komercijalna vozila, vozila lica sa invaliditetom, uz stajališta za turističke autobuse.

FOTO: Euro Petrol CG
FOTO: Euro Petrol CG

Naša posvećenost ekološki odgovornim rješenjima ogleda se u svakom segmentu poslovanja, od ponude goriva do marketa, koji simbolizuje našu opredijeljenost ka održivom razvoju i zaštiti životne sredine. Ponosni smo što našim kupcima pored standardne ponude goriva godinama omogućavamo premium multifunkcionalna aditivirana MaxPower goriva, koja izuzetno poboljšavaju performanse vozila, garantuju maksimalnu snagu, istrajnost, dugovječnost motora, uz najveću ekološku odgovornost i brigu o životnoj sredini. Ova visokokvalitetna formula značajno smanjuje emisiju štetnih gasova, čime pomaže u očuvanju okoline, dok istovremeno pruža vrhunske performanse vozila. Birajući Max Power premium gorivo, ne samo da brinete o svom automobilu, već i doprinosite smanjenju zagađenja vazduha i zaštiti prirodnih resursa.

foto: Euro Petrol CG

U sklopu svih naših pumpi razvijamo zelene inicijative, kroz inovacije poput MaxPower premium goriva želimo, inspirirati naše kupce da budu dio ekološkog pokreta. Cilj nam je ponuditi najbolje rješenje za potrebe svakodnevnih potrošača, s naglaskom na održivost, kvalitet i odgovoran odnos prema prirodi.

Pozivamo vas da posjetite našu novu benzinsku pumpu sa brojnim pratećim sadržajima na lokaciji Stari Aerodrom na novom bulevaru kod kružnog toka koja zasluženo postaje “Istočna kapija grada” (East City Gate) i uživajte u udobnosti našeg novog express shopa. Otkrijte kako male promjene u kupovini mogu poboljšati vaše svakodnevno iskustvo i raspoloženje. Pratite nas na Instagramu i Facebooku (@europetrol.me) kako bi se informisali o novitetima, uključujući i otvaranje našeg Cafe bara i Exspress restorana „Kithcen mEAT“, koji slijedi uskoro, čime ćemo zaokružiti priču o benzinskoj pumpi koja se razvila u moderan kompleks sa raznovrsnim, atraktivnim sadržajima koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe svih naših zahtjevnih posjetilaca.

FOTO: Euro Petrol CG
FOTO: Euro Petrol CG

(Euro Petrol)