Spajić: Hapšenja simpatizera i članova različitih partija pokazuju da se nalazimo u novom, pravednijem vremenu

"Danas više niko ne želi da čuva korumpirane ljude, ma koju poziciju zauzimao ili iz ma koje partije dolazio. To je pravi patriotizam i novi kvalitet evropske Crne Gore"

16321 pregleda18 komentar(a)
Foto: Luka Zeković

Hapšenja simpatizera i članova različitih partija ovih dana pokazuju da se nalazimo u novom, pravednijem vremenu, gdje postoji vladavina prava, kazao je premijer Milojko Spajić.

"Danas više niko ne želi da čuva korumpirane ljude, ma koju poziciju zauzimao ili iz ma koje partije dolazio. To je pravi patriotizam i novi kvalitet evropske Crne Gore", napisao je Spajić na mreži X.

Policija je uhapsila koordinatora glavnog urbanističkog inspektora za Južnu regiju Rada Dabetića (37) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo primanje mita u produženom trajanju. Dabetićevo ime nalazi se na 28. mjestu odborničke liste "Za budućnost Podgorice - Grad svih nas" na lokalnim izborima u Podgorici.

Dan ranije policija je uhapsila i Podgoričanina Zorana Lakčevića. Kod njega su, kako je saopšteno iz Uprave policije, kontrolom pronađene 23 lične karte, pasoš, kao i sveska sa podacima.