Davidovac: Poraz od Budućnosti nije prava slika Mornara

Crvena zvezda večeras (18) dočekuje Mornar u 2. kolu AdmiralBet ABA lige

4265 pregleda0 komentar(a)
Dejan Davidovac, Foto: ABA League/Dragana Stjepanović

Nakon iznenađujućeg poraza od Dubaija (86:84) na startu AdmiralBet ABA lige, košarkaši Crvene zvezde večeras (18) u Beogradu dočekuju Mornar u drugoj rundi regionalnog takmičenja.

Barani su na startu sezone izgubili od Budućnosti (98:51), a i večeras ih očekuje težak posao.

„Želimo da odigramo dobru utakmicu. Poštujemo svakog rivala pa i ekipu Mornara koja je značajno izmijenila svoj sastav i jasno je da će im biti potrebno vrijeme da se uigraju. Zato njihov ubjedljiv poraz u prvom kolu nije prava slika i realan odraz kvaliteta, kao što uostalom i mi želimo i možemo mnogo bolje od uvodne utakmice. Pobjeda u meču sa Mornarom koji je sada u našem fokusu bila bi lijep uvod u nedjelju u kojoj se pripremamo za vrlo važan meč u Parizu na startu Evrolige", rekao je košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac.

Zvezda želi da popravi utisak nakon poraza od Dubaija.

„Očekuje nas prva utakmica na našem terenu, pred našim navijačima i želimo da odigramo dobru utakmicu. Tek je početak sezone i želimo da uspostavimo sistem i način igre koji će nam donijeti rezultat na terenu. Poštujemo i respektujemo našeg protivnika i u skladu sa time ćemo i odigrati ovu utakmicu“, kazao je trener "crveno-bijelih" Janis Sferopulos.

Standings provided by Sofascore