Još jedna tužba protiv Šona Kombsa: Žena tvrdi da je zatrudnjela nakon što ju je seksualno napastvovao

Dokumenti podneseni danas Vrhovnom sudu Njujorka, navode da je Diddy prisiljavao, uznemiravao, drogirao i napastvovao ženu koja ga je tužila, u više navrata tokom četiri godine

3097 pregleda0 komentar(a)
Šon Kombs Diddy, Foto: Screenshot/Facebook

Još jedna žena optužila je Šona Kombsa, muzičara poznatijeg kao Diddy, da ju je zlostavljao. Neimenovana žena tvrdi da ju je Kombs više puta drogirao i seksualno napastvovao, što je jednom prilikom dovelo do njene trudnoće i kasnijeg pobačaja, prenosi Pitchfork.

Ovo je najnovija tužba u nizu brojnih pravnih postupaka i krivičnih prijava pokrenutih protiv hip hop mogula u posljednjih godinu dana. Diddy je trenutno u zatvoru zbog federalnih optužbi.

Dokumenti podneseni danas Vrhovnom sudu Njujorka, u koje je Pitchfork imao uvid, navode da je Diddy prisiljavao, uznemiravao, drogirao i napastvovao ženu koja ga je tužila, u više navrata tokom četiri godine.

Ona kaže da je upoznala repera u inostranstvu u jesen 2020. godine, nakon što joj je on ponudio da pokrije njene putne troškove. Kombs je nastavio da joj organizuje putovanja i prilikom narednih susreta, tako što je slao vozače prije nego što bi ona uopšte pristala na to. Žena tvrdi da su njegovi zaposleni bili nasilni i koristili uznemirujući jezik kako bi je primorali da pristane.

U tužbi se navodi da je u aprilu 2022. reper primorao oštećenu na seksualni odnos bez njenog pristanka u svom domu. Te iste godine, žena kaže da se jednog jutra probudila sa modricama i ugrizima na stopalima, ne znajući kako su se pojavili. Tužba opisuje nekoliko situacija u kojima je bila primorana da uzme nepoznatu supstancu, od kojih je jedna bila ketamin, što je izazvalo gubitak svijesti. Nedugo zatim je dobila pozitivan rezultat na testu za trudnoću, a navodno ju je saradnik repera više puta zvao kako bi je ubijedio da abortira. Oštećena je na kraju doživjela pobačaj.

Ona tvrdi da nije kontaktirala Kombsa ni njegov tim oko tri mjeseca nakon navodnog pobačaja, ali je nastavila komunikaciju krajem 2022, nakon čega je reper ponovo počeo da je primorava na putovanja sa njim i do njega i uznemiravao je putem poziva, poruka i trećih lica dok ne bi pristala.

"Pri svakom susretu, Kombs bi je primorao da za njega ‘izvede predstavu’ i davao joj alkohol i supstance dok ne bi izgubila svijest. Probudila bi se sa modricama i povredama, ali se ne bi sjećala kako ih je zadobila", navodi se u tužbi i dodaje da je to trajalo do jula 2024. Žena tvrdi i da su agenti repera na njegov zahtjev snimali seksualne susrete sa njom bez njenog pristanka.