Mugoša: Očekujemo odličan izborni rezultat, Marković: Svjedočili smo nezapamćenoj zloupotrebi državnih resursa

Predsjednik Stranke evropskog progresa Duško Marković kazao je da smo svjedočili za sada jednoj agresivnoj kampanji blokova vlasti i jednoj nezapamćenoj zloupotrebi resursa, državnih resursa u političke svrhe

2019 pregleda1 komentar(a)
Duško Marković i Ilija Mugoša, Foto: Stranka evropskog progresa

Nosilac liste "Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković" Ilija Mugoša, nakon što je glasao jutros na lokalnim izborima u Podgorici, kazao je da očekuju odličan izborni rezultat.

"Ispred Zadružnog doma sam gdje sam obavio svoje građansko pravo u nadi da će današnji izborni dan proteći u najboljem mogućem redu. Nadamo se da će građani, zajedno s nama koji smo naporno radili tokom ovog dvomjesečnog perioda, prepoznati kvalitet naše politike i dati nam mandat da politički odlučujemo", poručio je Mugoša.

On je pozvao sve građane da izađu što u što većem broju i podrže onu politiku koju smatraju najviše kvalitetnom.

"A ja zaista smatram da je naša politika superiorna u tom smislu", istakao je Mugoša.

Predsjednik Stranke evropskog progresa Duško Marković kazao je da smo svjedočili za sada jednoj agresivnoj kampanji blokova vlasti i jednoj nezapamćenoj zloupotrebi resursa, državnih resursa u političke svrhe.

"Naravno bez posebnog i ozbiljnog upozorenja onih koji su dužni da prate izborni proces", dodao je.

On je izrazio želju da izborni dan prođe u redu bez ikakvih problema i da građani slobodno izaberu one koji će ih u naredne četiri godine predstavljati u Glavnom gradu.

"Stranka evropskog progresa je pokazala da i politika i kampanja mogu biti pristojni i fer, da se kampanja može voditi prigovorima na rezultate, ali i nuđenim rješenja, kako bi stvari bile bolje. Vjerujem da su to građani prepoznali i očekujem dobar rezultat", istakao je Marković.