Vuković: Da se nađemo, da mi u oči kažete da sam "radio za mafiju"; Dragaš: Nabaviću broj, vidimo se

Prepiska funkcionera DPS-a i PES-a na društvenoj mreži

9878 pregleda2 komentar(a)
Foto: Boris Pejović

Poslanik i potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković pozvao je člana Predsjedništva Pokreta Evropa sad Tihomira Dragaša da se nađu i da mu u oči kaže da je "radio za mafiju", na šta mu je Dragaš rekao da će nabaviti njegov broj i da će se vidjeti.

Vuković je danas kazao da su MUP i vladajuća koalicija, u pokušaju da spinuju, zapravo "potvrdili nepobitnu činjenicu" da više hiljada ljudi ostvaruje pravo glasa u Crnoj Gori, Srbiji i BiH istovremeno, što je nezakonito. "Staćemo na kraj ‘izbornom turizmu’. O Crnoj Gori će odlučivati građani Crne Gore", napisao je Vuković na Iksu.

Na to mu je odgovorio Dragaš, rekavši da "zdrav razum odumire" kad Vuković i DPS pokrenu priču o izbornom turizmu. "Obraza bez, a kako će ga i imati kad su godinama radili za interese mafije", objavio je Dragaš na toj društvenoj mreži.

foto: Biljana Matijašević

Uslijedio je i odgovor Vukovića: "Pošto vrlo vodim računa o sopstvenom dostojanstvu, a nemam običaj da vrijeđam ljude na društvenim mrežama, zamoliću Vas da me pozovete sjutra (imaju Vam kolege-poslanici moj broj), da se čujemo i nađemo neđe, da mi kažete u oči da sam radio za mafiju. Čekam da se javite", kazao je on.

"Nemojte su junačiti, bivši gradonačelniče. Uzeću broj sjutra pa se čujemo i vidimo", napisao je Dragaš.