Šahmanović: Politika Ervina Ibrahimovića doživjela fijasko u Podgorici

"Neutemeljena euforija nakon tročlanog koalicionog nastupa u Gusinju je u Podgorici pokazala svoje pravo lice. Pozivamo ovim putem našeg prijatelja i brata, nosioca liste Edina Tuzovića, ali i sve njegove saradnike iz odbora da naprave otklon od ovakve politike Vojvodinog Ibrahimović", poručio je jedan od osnivača Bošnjačkog demokratskog pokreta (BDP)

13351 pregleda13 komentar(a)
Bejto Šahmanović, Foto: Bošnjački demokratski pokret

Prvi test nakon ulaska Bošnjačke stranke u 44. rekonstruisanu Vladu Milojka Spajića i Andrije Mandića bila je Podgorica i ona je pokazala da partija sa pet ministarskih pozicija i mjestom potpredsjednika Vlade, šest poslaničkih mandata u Skupštini Crne Gore, resursima po dubini, parama i vojvodama, zapošljavanjima i ugovorima o djelu, zloupotrebljavajući funkcije i kupujući glasove nije prošla ni manjinski cenzus koji je zagarantovan po principu afirmativne akcije, istakao je jedan od osnivača Bošnjačkog demokratskog pokreta (BDP) Bejto Šahmanović

On je kazao da to predstavlja poraz ispravne politike aktuelnog rukovodstva BS-a na čelu sa magistrom Ibrahimovićem.

"Politika za koju se zalaže trenutno rukovodstvo BS-a pokazuje da nema uporište među bošnjačko-muslimanskim narodom, naročito što će rezultati popisa stanovništva pokazati da je Podgorica grad u kome živi najviše naših sunarodnika u Crnoj Gori.

To se prvi put pokazalo kada su izašli samostalno na izbore i odmjerili snage, te da bilo kakvo pravljenje pakta sa četničkim vojvodom je pogubno za bošnjački narod i građansku Crnu Goru", ukazuje Šahmanović u saopštenju dostavljenom medijima.

On je dodao da je pad od hiljadu glasova za samo godinu dana i nula mandata, uz sve ove resurse, fijasko politike Ervina Ibrahimovića.

"Neutemeljena euforija nakon tročlanog koalicionog nastupa u Gusinju je u Podgorici pokazala svoje pravo lice. Pozivamo ovim putem našeg prijatelja i brata, nosioca liste Edina Tuzovića, ali i sve njegove saradnike iz odbora da naprave otklon od ovakve politike Vojvodinog Ibrahimovića, ne dozvoljavajući mu da napravi alibi i optuži druge za svoj izborni poraz!

P.S. Poruka gospodinu Ibrahimoviću od Linkolna iz Amerike: 'Možeš lagati neke ljude sve vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vrijeme'", zaključio je Šahmanović.