Velika Hifa-Oil nagradna igra: Prava ekipa na Hifa-Oil sipa!

Kompanija Hifa-Oil Crna Gora, jedan od najznačajnijih distributera naftnih derivata u Crnoj Gori, organizuje novu nagradnu igru u periodu od 30.09.2024. do 01.12.2024. pod sloganom „Prava ekipa na Hifa Oil sipa!“.

4314 pregleda0 komentar(a)
Foto: Hifa Oil

Svi kupci (fizička lica, punoljetni državljani Crne Gore) imaju priliku učestvovati u ovoj nagradnoj igri te osvojiti veoma atraktivne nagrade među kojim se kao glavna nagrada ističe automobil Škoda Octavia Ambition 1.5 TSI. Pored automobila nagradni fond uključuje:

  • 2 x Sony PlayStation PS5 Digital Edition
  • 2 x Električni trotinet Xiaomi Mi Electric Scooter 4
  • 2 x Laptop HP 15s-fq2027nm i5-1135G7 8/512 SSD 350F2EA
  • 2 x Usisivač Robot Xiaomi Mi Vacuum X10 EU
  • 1 x Stajler Dyson Airwrap Complete Prussian Blue/Rich Copper Long Volumise
  • 63 x HIFA kartica za točenje goriva vrijednosti 50,00 EUR

„Ovo je već druga velika nagradna igra koju organizujemo u istoj godini i u kojoj dijelimo automobil kao glavnu nagradu. Vjerujemo da kupci prepoznaju naš trud da im uzvratimo za povjerenje koje nam daruju. Pripremili smo i ovoga puta atraktivne nagrade, a glavna nagrada je automobil Škoda Octavia Ambition 1.5 TSI. Ove godine napravili smo dodatni iskorak na našem putu tranzicije u energetsku kompaniju predstavivši tržištu novi aditiv za ISOMAX premium goriva koji je donio revoluciju u ušedi potrošnje goriva do 5% te smanjenju emisije CO2. Svim kupcima koji se odluče točiti ISOMAX premium goriva poklanjamo duplu prijavu za nagradnu igru“, poručili su iz Hifa-Oil Crna Gora kompanije.

Kako učestvovati u nagradnoj igri?

U nagradnoj igri mogu učestvovati sva fizička lica koja za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom objektu Hifa-Oil CG naprave kupovinu u vrijednosti od 30,00 EUR ili više na jednom računu i pošalju SMS prijavu. Uslov je da predmetna kupovina mora obuhvatiti gorivo, bilo u cjelokupnom navedenom iznosu ili djelimično te u tom slučaju uz kupovinu goriva mora biti izvršena i kupovina robe široke potrošnje do ukupnog iznosa od minimalno 30,00 EUR. Ukoliko kupac pri predmetnoj nagradnoj igri natoči ISOMAX premium goriva, automatski se njegova prijava računa dvostruko prilikom izvlačenja sedmičnih i glavne nagrade.

Kupci prijavu šalju putem SMS poruke, koja mora da sadrži ključnu riječ HIFA, broj računa, ime i prezime i grad, na broj 14994.

Više informacija o nagradnoj igri možete saznati putem linka: www.hifoilcg.me

(Hifa Oil)