Odžić: Džaba izborni turizam, kolone autobusa iz regiona i Porfirije, narod Crne Gore se opametio

"Populisti su za kratko vrijeme, do ambisa doveli javne finansije, pred Crnom Gorom je period teškog oporavka u svakom smislu, ali smo uvjek zajednički uspijevali da odolimo izazovima", kazao je zamjenik predsjednika SDP-a

5248 pregleda23 komentar(a)
Petar Odžić, Foto: Evropski savez

Jučerašnji paradržavni izbori su i definitivno označili pad vlade zvaničnog Beograda, ocijenio je zamjenik predsjednika SDP-a i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

"Džaba izborni turizam i kolone autobusa iz regiona, džaba Porfirije i skupi ručkovi, narod Crne Gore se opametio", istakao je Odžić u saopštenju dostavljenom medijima.

On je kazao da je sada vrijeme za promjene, za istinsko pomirenje, i da "od Crne Gore napravimo zajednički dom za sve građane, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost".

"Populisti su za kratko vrijeme, do ambisa doveli javne finansije, pred Crnom Gorom je period teškog oporavka u svakom smislu, ali smo uvjek zajednički uspijevali da odolimo izazovima. Idemo u nove pobjede, slijede Budva, Berane i Niksić, neka nam je svima vječna Crna Gora", zaključio je Odžić.