Božović: Moramo biti zadovoljni izbornim rezultatom

"S druge strane, ne smijemo dozvoliti da se točak istorije vrati unazad i zato pozivamo aktere većine od 30. avgusta 2020. godine na dijalog i dogovor u Podgorici, kako bi Glavni grad zadržao status lokomotive razvoja čitave Crne Gore"

6614 pregleda15 komentar(a)
Božović, Foto: SNP

Socijalistička narodna partija (SNP) ponosna je na svaki glas kojim je ukazano povjerenje našoj partiji i koaliciji “Za budućnost Podgorice”, jer je to glas za stabilnost, sigurnost i razvoj Glavnog grada, saopštio je poslanik SNP-a Bojan Božović.

Kazao je da ta koalicija mora biti zadovoljna njihovim izbornim rezultatom, koji je, navodi, ostvaren kroz pozitivnu i čistu kampanju koju smo vodili.

"Borba za Podgoricu koja će biti kvalitetno mjesto za život svih njenih građana se nastavlja. SNP će tome i dalje davati maksimalni doprinos, a vraćanje parlamentarnog statusa u Glavnom gradu dodatno obavezuje sve nas u SNP-u da učinimo sve kako bi realizovali izborni program i opravdali očekivanja građana Podgorice. Za SNP je svaki čovjek važan i zato će poboljšanje životnog standarda svih građana biti u centru našeg djelovanja u parlamentu Glavnog grada", rekao je Božović.

"S druge strane, ne smijemo dozvoliti da se točak istorije vrati unazad i zato pozivamo aktere većine od 30. avgusta 2020. godine na dijalog i dogovor u Podgorici, kako bi Glavni grad zadržao status lokomotive razvoja čitave Crne Gore", zaključio je.