Pokret podstanara: Loš rezultat na podgoričkim izborima ne znači prekid naše višegodišnje borbe

Iz Udruženja podstanara su kazali da, vođeni poznatim aksiomom da pravda uvijek pobjeđuje, nastavljaju odlučno i hrabro sa borbom

6141 pregleda9 komentar(a)
Foto: Pokret podstanara

Iako loš rezultat na podgoričkim izborima nije donio željeni ishod, to ni u kom slučaju neće značiti prekid naše višegodišnje borbe za elementarna prava svih građana - prava na dom i dostojanstven život, poručili su iz Pokreta podstanara.

"Ovo je bio naš prvi pokušaj da se naš glas čuje, i u toj borbi, uprkos prejakoj konkurenciji, uspjeli smo da učestvujemo na izborima. Na taj način smo najavili nastavak naših aktivnosti u istom pravcu", navodi se u saopštenju koje su dostavili medijima.

Iz Pokreta podstanara su kazali da, vođeni poznatim aksiomom da pravda uvijek pobjeđuje, nastavljaju odlučno i hrabro sa borbom.

"Zahvaljujemo se svima koji su nam pružili podršku na ovim izborima – na njihovoj hrabrosti, svijesti i odlučnosti da se bore za bolje sjutra. Ta podrška je naš temelj i oslonac za buduće djelovanje.

Još više ohrabreni i sa većim iskustvom, nastavljamo našu borbu, uvjereni da je pravda na našoj strani i da ćemo, uz vašu podršku, ostvariti ciljeve za dobrobit svih nas", zaključuje se u saopštenju.