Otvorene nove svlačionice na stadionu u Rožajama

ada smo otvorili nove svlačionice, koje će, nadam se, dati novi podstrek za razvoj FK Ibar i fudbala u ovom gradu jer Rožaje to zaslužuje", kazao je predsjednik FSCG Dejan Savićević

2305 pregleda1 komentar(a)
Foto: FSCG

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i predsjednik Opštine Rožaje Rahman Husović otvorili su danas pomoćni objekat na stadionu Bandžovo brdo.

Pomoćni objekat, u kojem se nalaze svlačionice i ostali sadržaji, za potrebe održavanja trenažnog procesa i odigravanja utakmica koristiće sve kategorije Fudbalskog kluba Ibar.

foto: FSCG

"Drago mi je što je završen ovaj objekat, u gradu u kojem je Fudbalski savez Crne Gore završio prvu investiciju nakon prijema u Fifu i Uefu. Sada smo otvorili nove svlačionice, koje će, nadam se, dati novi podstrek za razvoj FK Ibar i fudbala u ovom gradu jer Rožaje to zaslužuje", kazao je Savićević, prenosi sajt Saveza.

foto: FSCG

FSCG je finansirao 85 odsto investcije koja je iznosila 400 hiljada eura, dok je ostatak pokrila opština Rožaje.

foto: FSCG

"Izražavam zadovoljstvo saradnjom sa FSCG, koja traje još od 2007. godine. Vjerujem da je ovo danas upotpunilo klupsku infrastrukturu koja je neophodna za postizanje što boljih rezultata kluba. U narednom periodu želimo da partnerskim odnosom uđemo u izgradnju glavne tribine koja će zaokružiti pravi sportski kompleks na Bandžovom brdu, kako bi, osim uspjeha fudbalskog kluba, mogli i da se upišemo na mapu sportskog turizma jer u neposrednoj blizini terena je i sportska dvorana", rekao je Husović.