Manifestacija „Milenijum ran” i naredne četiri godine na ulicama Podgorice

Četvrto izdanje će se održati 9. i 10. novembra

4231 pregleda6 komentar(a)
Foto: Glavni grad Podgorica

Jedna od onih manifestacija koja promoviše Podgoricu na najkvalitetniji način će i naredne četiri godine biti na ulicama Glavnog grada.

Četvrto izdanje „Podgorica Milenijum ran” u organizaciji Multisport akademije Majer je ove godine zakazano za 9. i 10. novembar.

„Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Multisport akademija Majer kao jedina prijavljena sportska organizacija na Konkursu za izbor za organizatora međunarodnog maratona na period od četiri godine, sa urednom i u roku dostavljenom dokumentacijom, dobila povjerenje Glavnog grada da na ulicama našeg grada organizuje ovu manifestaciju,” saopšteno je iz Sekretarijata za sport Glavnog grada.

„S obzirom na iskustva od prethodne tri godine, pozitivne utiske učesnika, posebno naših brojnih gostiju iz svih krajeva svijeta, očekujemo napredak u svakom aspektu (masovnost, učešće predstavnika sve više zemalja, dodatnu promociju sportskih i turističkih potencijala Podgorice...) i u narednom periodu i da se do 2027. godine ova manifestacija profiliše u jednu od najboljih i najmasovnijih u ovom dijelu Evrope”.

„Podgorica Milenijum ran” je zakazan za 10. novembar, a saopšteno je da su prijave za sve trke otvorene putem sajta www.podgorica.run.

„Budi i ti dio ove priče. Odradi svoju turu od pet, 10, 21 ili 42 kilometra i dovedi najmlađe dan ranije da nakon trke na distancama od 200 do 800 metara dobiju svoju zasluženu učesničku diplomu i medalju. Podgorica trči!”, objavio je organizator.