Radiće se spinof serije "Reacher" sa Marijom Sten u glavnoj ulozi

Nova serija će se fokusirati na lik Franses Nigli, privatne istražiteljke iz kruga Džeka Ričera

3188 pregleda0 komentar(a)
Marija Sten, Foto: Shutterstock

Univerzum franšize "Reacher" proširiće se sa novom serijom u kojoj će glavnu ulogu igrati Marija Sten.

Prime Video je naručio spinof koji će se fokusirati na lik Franses Nigli, privatne istražiteljke iz kruga Džeka Ričera.

"Kada sazna da je voljeni prijatelj iz njene prošlosti ubijen u sumnjivoj nesreći, postaje opsjednuta pravdom. Koristeći sve što je naučila od Džeka Ričera i tokom svog službovanja kao članica Specijalnog istražnog odreda 110, Nigli se upušta na opasan put da kako bi otkrila zlo koje prijeti", navodi se u sinopsisu serije.

Šefica Amazon MGM studija, Dženifer Salke, najavila je ovo na događaju "Prime Video Presents: Trailblazers" u Londonu.

Tvorac serije "Reacher", Nik Santora, razvio je spinof sa scenaristom kultne serije "Zakon i red" Nikolasom Votonom, a njih dvojica će biti koscenaristi i izvršni producenti. Datum premijere još nije otkriven, ali je poznato da će se serija ekskluzivno emitovati na Prime Video striming servisu.

"Reacher", sa Alanom Ričsonom u glavnoj ulozi, zasnovan je na serijalu knjiga "Džek Ričer" autora Lija Čajlda i postao je jedan od najuspešnijih Prime Video programa. Trenutno se radi na trećoj sezoni.

"Li Čajld je stvorio izuzetno bogat lik sa Nigli, a Marija Sten ju je oživjela na tako živopisan i autentičan način u 'Reacheru'. Uzbuđeni smo što ćemo dalje istraživati njenu priču i uroniti u ono što je čini tako jedinstvenom", rekli su Santora i Voton u zajedničkoj izjavi.