Tuzović: Nastavićemo da radimo kako bi svaki budući izborni rezultat bio bolji

"Naših 955 glasova, koji su odoljeli svim pritiscima koji se zadnjih nekoliko mjeseci, a posebno u finišu kampanje u Podgorici vršeni na njih su naša snaga i naš podsticaj, te jasan znak da ova stranka ima čvrste temelje i nesavladive bedeme na kojima će nastaviti da gradi i Podgoricu i Crnu Goru svih nas kao i vrijednosti za koje se zalažemo"

3350 pregleda16 komentar(a)
Tuzović, Foto: BS

Predsjednik podgoričkog odbora Bošnjačk stranke (BS) i nosilac liste te partije na nedavno održanim izborima u Glavnom gradu Edin Tuzović saopštio je da će nastaviti da rade u narednom periodu, kako bi svaki budući izborni rezultat bio bolji.

"Želim da se zahvalim svim građankama i građanima Podgorice, koji su na izborima 29. septembra svoj glas dali Bošnjačkoj stranci i našoj ideji da Podgorica bude svih nas i da svaka ulica i kvart Podgorice bude Podgorica i glavni grad u pravom smislu te riječi", rekao je Tuzović.

"Naših 955 glasova, koji su odoljeli svim pritiscima koji se zadnjih nekoliko mjeseci, a posebno u finišu kampanje u Podgorici vršeni na njih su naša snaga i naš podsticaj, te jasan znak da ova stranka ima čvrste temelje i nesavladive bedeme na kojima će nastaviti da gradi i Podgoricu i Crnu Goru svih nas kao i vrijednosti za koje se zalažemo", dodao je.

Tuzović je istakao da je, kad sagleda okolnosti pod kojima su održani izbori "i pritisak pod kojim su se našli glasači Bošnjačke stranke", zadovoljan rezultatom.

"Ali sam posebno ponosan na svakog našeg glasača i svaki naš glas. Još posvećenije i odlučnije, složno i iskreno, radićemo u narednom periodu, kako bi svaki budući izborni rezultat bio bolji", zaključio je.